Gündem Haber Girişi : 21 Eylül 2013 19:17

FEM sözünü tuttu... Türkiye birincisinin ödülü araba oldu

FEM sözünü tuttu... Türkiye birincisinin ödülü araba oldu
2013 LYS'de Türkiye birincisi olan Erzurumlu Ahmet Koçak, FEM Dershanesi'nin kendisine söz verdiği arabasına törenle kavuştu...

Levent AKPINAR'ın haberi...

EKSİ25HABER / ERZURUM - Erzurum tarihinde bir ilki başararak LYS'de Türkiye birincisi olan Ahmet Koçak, kendisini sınava hazırlayan FEM Dershanesi tarafından otomobille ödüllendirdildi.

FEM Dershanesi ve Özel Aziziye Koleji öğrencisi olan ve 2013 LYS'de yedi ayrı puan türünde Türkiye birincisi olan Ahmet Koçak ile birlikte sınavda ilk 100'e giren öğrencilere ödülleri düzenlenen bir törenle dağıtıldı.

Erzurum Büyükşehir Belediyesi Konferans Salonu'nda Milli Eğitim İl Müdürü Abdullah Bilge, FEM Dershaneleri Yönetim Kurulu Başkanı Baki Çalık, FEM Dershaneleri Genel Müdürü Mehmet Suiçmez, okul yöneticileri, öğretmenler, öğrenciler ve velilelerin katılımıyla gerçekleştirilen törenle başarılı öğrencilere İphone ve İpad verildi.

O'NUN ARTIK ARABASI VAR!

Törende Türkiye şampiyonu Ahmet Koçak'a da FEM Dershanesi tarafından Toyota Yaris marka araç hediye edildi. Aracının anahtarını FEM Dershaneleri Yönetim Kurulu Başkanı Baki Çalık'ın elinden alan Ahmet Koçak, arabayı almaktan çok Erzurum'un tarihine geçtiği için büyük bir mutluluk yaşadığını söyledi. Galatasaray Üniversitesi Hukuk Fakültesi'ne tam burslu olarak kayıt yaptıran Koçak, "Umarım benim açtığım bu yoldan daha birçok Erzurumlu arkadaşım geçecek. Ancak Erzurum'un ilk Türkiye şampiyonu olduğum için herhalde uzun yıllar hep hatırlanacağım. Bu da bana büyük bir gurur veriyor" dedi.

MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ: İLK 100'DE 33 ERZURUMLU!

Erzurum Milli Eğitim Müdürü Abdullah Bilge ise birkaç yıl öncesine kadar Türkiye'nin başarısız illeri arasında gösterilen Erzurum'un bugün "en başarılı 22'nci il" olduğuna dikkat çekti. Bilge, "2013 LYS'de ilk 100 içerisinde tam 33 Erzurumlu öğrencimiz vardı. Bu bana gore büyük bir başarı" dedi.

SUİÇMEZ: HERŞEY DEĞİŞTİ, SADECE FEM'İN BAŞARISI DEĞİŞMEDİ!

Törende konuşan FEM Dershaneleri Genel Müdürü Mehmet Suiçmez ise FEM'de başarının artık bir "gelenek" haline geldiğini söyledi. Suiçmez, Daha çok batı illerinde gördüğümüz Türkiye birinciliğinin bu yıl Erzurum'da gerçekleşmesi bizim için ayrı bir kıvanç ve mutluluk oldu. Erzurum'a böyle bir mutluluğu yaşatan öğrencilerimizi, ailelerini, dershane ve okul öğretmenlerini tebrik ediyor, kendilerine teşekkürü bir borç biliyorum. Bugün burada verilen ödüller ve yaptığımız ödül töreni ile amacımız başarıyı teşvik etmek ve yeni başarıların önünü açarak, kaliteyi daha da artırmaktır. Üniversite hazırlık sürecinde çok şey değişti ve değişmeye devam edecektir. Fakat değişmeyen tek şey FEM Dershaneleri'nin başarısı olacaktır" dedi.   

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Mustafa algan 21 Eylül 2013 22:14

    Tebrikler FEM başarılarınızın devamını dilerim.

  • Havva Gecir 21 Eylül 2013 21:21

    Kardesimizi bende kutluyorum , basarisi her Erzurumluyu mutlu ettigi gibi bizleride mutlu etmistir . Erzurumdan basari zincirinin devamini diliyoruz . Oncelikle ailesi , okulu ve Fem dersanesine hakli basarilarini en icten dileklerimle kutlar basarinin Turkiye Cumhuriyeti tarihine adalet noktadinda yeni kazanimlar acmasi duasi ve temenlisiyle !! 👍👍👍👏👏👏👏