Gündem Haber Girişi : 26 Ekim 2023 22:09

Büyükşehir köy yollarını nakış nakış işliyor...

Büyükşehir köy yollarını nakış nakış işliyor...
Mehmet Sekmen'in Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı olmasıyla birlikte. Merkez ilçe köy ayrımı yapılmadan Erzurum'un en ücra köşesine dahi hizmet gitmeye başladı.

Meslek hayatım boyunca sadece Erzurum'da değil, bölgedeki bir çok ilçe ve köye gitme imkanım oldu... Aslında çok uzağa gitmeye gerek yok...  Birlikte görev yaptığım meslektaşlarım hatırlar... 2000'li yılların başları Erzurum'un herhangi bir ilçesine gitmek için büyük sıkıntılar yaşardık... Hele hele giceceğimiz bir köy ise bu tam bir zulme dönüşürdü... Bırakın asfaltı, stabilize yol bulmak bile neredeyse imkansızdı. Yola çıktığımız araç bizi belli bir yere kadar götürür, köye ulaşabilmek için kilometrelerce yürürdük...

 

Aradan yıllar geçti... Tek şeritli yollar yerini bölünmüş yollara bıraktı... Özellikle Mehmet Sekmen'in Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı olmasıyla birlikte. Merkez ilçe köy ayrımı yapılmadan Erzurum'un en ücra köşesine dahi hizmet gitmeye başladı.

 

Tabiki yapılan her hizmet kıymetlidir, değerlidir ama ilk sıraya hangisi konulmalı derseniz ben kesinlikle yol derim. Başkan Sekmen ve ekibi de grup yollarını nakış nakış işleyerek ulaşıma ne kadar önem verdiğini bir kez daha gösterdi. 

 

Yol ve asfalt çalışmalarının sadece merkezde yapılmadığını, Hınıs, Tekman, Karayazı, Karaçoban, Narman, Şenkaya, İspir, Aşkale kısaca tüm ilçelere giderek görmek mümkün. 

 

Buralarda sadece grup yolları onarımdan geçirilmiyor. Kışında ulaşım kolaylı sağlaması için en kaliteli asfalt kullanılıyor. 

 

Sözün özü, onarılan yollar, yeni yapılan bağlantı yollarıyla ile mesafeleri kısaltan Mehmet Sekmen'e bir Erzurumlu olarak ne kadar teşekkür etsem azdır...

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.