Gündem Haber Girişi : 13 Şubat 2014 13:22

Bulutlar'dan kentsel dönüşüm müjdesi...

Bulutlar'dan kentsel dönüşüm müjdesi...
Bulutlar, seçim çalışmaları kapsamın da Palandöken Mahallesi'nde gerçekleştirdiği ziyarette, söz konusu mahallenin Kentsel Dönüşüm kapsamına alınacağı müjdesini verdi.
EKSİ25HABER / ERZURUM - Palandöken İlçe Belediye Başkanı ve Ak Parti Palandöken Belediye Başkan Adayı Orhan Bulutlar, seçim çalışmaları kapsamın da Palandöken Mahallesi'nde gerçekleştirdiği ziyarette, söz konusu mahallenin Kentsel Dönüşüm kapsamına alınacağı müjdesini verdi. 
Mahalle ve ev ziyaretlerini aralıksız sürdüren Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, Belediye tarafından Palandöken Mahallesi'nde yeni yaptırılan Kültür ve taziye evinde çevre sakinleriyle bir araya gelen Bulutlar, halkın problemlerini dinledi. Palandöken Mahallesi'nde kentsel dönüşümü başlatmak istediklerini belirten Bulutlar, "Kentsel Dönüşüm ilk etapta su deposu olarak tabir edilen kısımdaki dere yatağından aşağıya doğru 80 dönümlük bir alanı kapsayacak. İkinci kısım olarak da mahallenin tamamını kapsayan 210 dönümlük alanı kamulaştırarak burayı Modern bir görünüme kazandırmak. Mahalleyle ilgili tespit ve proje çalışmalarımız tamamlandı. Bizim için bir şans olan Çevre ve Şehircilik Bakanımızı da iyi bir Erzurumludur bu konu da bizlere büyük bir destek vereceği kesindir. Konu ile ilgili Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Sayın Mehmet Sekmen ile de bu konuyu görüştük tam desteğini alarak Şehircilik Bakanlığı'nın projeleri onaylamasını bekliyoruz. " dedi.
BULUTLAR, İNSANIMIZ EN İYİSİNE EN GÜZELLİNE LAYIK
Göreve geldiği günden bu yana belediye olarak gerçekleştirdikleri bütün çalışma ve projeleri mahalle ve ev ziyaretleri ile vatandaşla paylaştıklarına da hatırlatan Başkan Bulutlar, "Mahalle mahalle, ev ev dolaşarak halkla bütün çalışmalarımızı detaylarına kadar paylaşıyoruz. Verdiğimiz bütün sözleri yerine getirmenin onurunu yaşıyoruz. Yaptıklarımızı elbette yeterli görmüyoruz . Çünkü insanımız en iyisine en güzeline layık daha çok çalışmak insanımız daha çok mutlu etmek için bir kere daha verilen emanetin Ak Partimizi de kalmasını istiyoruz" diye konuştu.
BU SEÇİM TÜM SEÇİMLERİN ÜZERİN DE BİR SEÇİM
AK Parti'nin iktidar olduğu günden bugüne kadar girmiş olduğu en önemli seçim olacağını belirten Başkan Bulutlar, "Bütün seçimlerin finali diyebiliriz" ifadelerini kullandı. Ak Parti'nin kuruluşundan bu yana partiyi bertaraf etmek isteyenlerin olduğunu savunan Bulutlar ,"Her defasında farklı bir senaryo ile alaşağı edilmek istense de AK Parti her defasında daha güçlü bir millet desteği ile yoluna devam etti. Bu seçimde de milli irade durmak yok yola devam diyecektir. Seçimi etkilemek adına çok farklı manipülatif argümanların kullanıldığını görmekteyiz. AK Parti'yi zaafa uğratmak için her türlü yöntemin kullanılacağı biliyoruz bu oyunlara gelmemek lazım. 30 Marta yapılacak olan yerle seçim değil bir final seçimi olarak görmeliyiz. Bu seçim de Onurlu ve dik duruşlu Başbakanımızın etrafında kenetlenerek oynanan oyunu bozarak daha güçlenerek yolumuza devam etmeliyiz. Yani isdikrar dan yana tavır almalıyız" dedi.
MUHTAR BİNGÖL,"BİZ BAŞKANIMIZ DA MEMNUNUZ"
Palandöken Mahallesi Muhtarı Nuri Bingöl, Bulutlar döneminde belediye hizmetleri ile tanıştıklarını söyleyerek, "İstek ve talebimizi son 5 yılda yerine getiren bir başkanımızın olması bizler için bir şans olarak görüyoruz. İsteğimiz yıllarca belediye hizmeti alamayan mahallemizin biran önce kimse mağdur edilme den Kentsel Dönüşüm kapsamına alınmasıdır." ifadesinde bulundu.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.