Gündem Haber Girişi : 30 Haziran 2014 00:32

Bulgaristanlı işadamı Palandöken için geldi...

Bulgaristanlı işadamı Palandöken için geldi...
Başkan Sekmen'in davetlisi olarak Erzurum'a gelen Bulgar işadamı bir hafta boyunca Palandöken'i gezdi, pist ve telesiyejler hakkında bilgialdı...
Levent AKPINAR'ın özel haberi...

EKSİ25HABER / ERZURUM
- Her geçen gün yıldızı parlayan Palandöken Kayak Merkezi son olarak Bulgaristanlı otel sahibi bir işadamını ağırladı. Başkan Sekmen'in davetlisi olarak Erzurum'a gelen Bulgar işadamı bir hafta boyunca Palandöken'i gezdi, pist ve telesiyejler hakkında bilgiler aldı.
Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen Palandöken Kayak Merkezi için düğmeye bastı. Her fırsatta kayak merkezindeki yatak sayısının yetersizliğinden yakınan Sekmen, yakın dostu olan Bulgaristanlı bir işadamını Erzurum'a davet etti. Geçtiğimiz hafta Erzurum'a gelerek yaklaşık bir hafta Xanadu Snow White Hotel'de kalan işadamı, dağ hakkında bilgiler alarak Erzurum'dan ayrıldı. Palandöken'e 5 yıldızlı bir otel yapması beklenen işadamının Bulgaristan'da 2 kış oteli ile 3 ayrı ülkede de yaz otelleri bulunuyor.

HAYRAN KALDI...

Palandöken'in gerek pist gerekse mekanik tesislerle muhteşem bir dağ olduğunu belirten Bulgar işadamı "Gerekli incelemeleri yaptık. Özellikle havalimanının kayak merkezine yakınlığı çok önemli. Bulgaristan'a dönüp yeni bir değerlendirme yapacağız"dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.