Gündem Haber Girişi : 29 Mart 2019 17:18

Bugün sosyal medyada en çok paylaşılan fotoğraflardan biri bu oldu

Bugün sosyal medyada en çok paylaşılan fotoğraflardan biri bu oldu
Yüzlerce vatandaşın yorum yazdığı bu fotoğrafta Erzurum’u yönetmeye talip iki kişinin birbirinden bağımsız olarak vatandaşlarla diyalogu görülmektedir.

EKSİ25HABER / ERZURUM - Yorumlarda da denildiği gibi bir yanda İP’li Mahmut Uykusuz’un gençlere nasıl baktığı ve nasıl sıcak(!) davrandığı, diğer fotoğrafta da Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı’nın AK Partili adayı Mehmet Sekmen’in bir esnafla konuşurken samimi ve sevgi dolu görüntüsü var.

İP’li Uykusuz, demek istiyor ki, “olur ya  yanlışlıkla belediye başkanı seçilirsem benden görüp göreceğiniz en iyi muamele bu olacaktır!”

Diğer fotoğrafta ise Sekmen de diyor ki, “1 Nisan’dan itibaren tüm vatandaşlarıma bu içtenlikle davranacağım ve herkesi kucaklayacağım.”

İşte o yorumlardan biri : 

"Bu fotoğrafı kim çekmişse iki adayın da karekterinin röntgenini çekmiş.! çok şey anlatıyor...Bir yanda tokalaştığı vatandaşın yüzüne bile bakmayan kibir abidesi bir aday ,diğer yanda vatandaşının gözünün içine bakarak samimiyetini gösteren aday... an vardır ki bir duruş ,bir bakış , çok şey anlatır"  Kaynak Palandöken

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.