Politika Düzenleme Tarihi : 28 Ekim 2020 16:19 Haber Girişi : 28 Ekim 2020 16:21

Bingöl: İki önemli günü idrak ediyoruz...

Bingöl: İki önemli günü idrak ediyoruz...
DEVA Partisi Erzurum İl Başkanı Vahit Bingöl, Mevlit Kandili ve Cumhuriyetin kuruluşunun 97. Yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

EKSİ25HABER / ERZURUM - DEVA Partisi Erzurum İl Başkanı Vahit Bingöl, Mevlit Kandili ve Cumhuriyetin kuruluşunun 97. Yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

 

“İki önemli günü idrak ediyoruz” diyen Bingöl şunları söyledi; Mevlit kandili ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı gibi iki önemli günü idrak ediyoruz Peygamber Efendimiz Hazreti Muhammed,in (s.a.v) dünyaya teşrif ettiği geceyi kutladığımız Mevlid Kandili 'nin İslam âlemine hayırlar getirmesini temenni ediyorum Alemlere rahmet olarak gönderilen Sevgili Peygamberimiz adaleti, hoş görüşü,güzel ahlakı merhameti mutavaziliğiyle yaratılmışların en hayırlısıdır Allah Teala bütün bu iyi sıfatları onda birarada topladığı için "Muhammedü 'l ...emin"lakabı ile meşhur oldu Efendimizin bizlere getirdiği kutlu mesaj ile iki dünyamız da aydınlandı Tıpkı cahiliye cahiliye döneminde olduğu gibi buhranlar içinde kıvranan insanlık yine onun kutlu yoluna muhtaç.Bu duygu ve düşüncelerle idrak edeceğimiz Mevli kandilinizi en içten dileklerimle kutluyorum .Başta İslam alemi olmak üzere tüm insanlara barış ,huzur ve aydınlık getirmesini diyorum.

 

Cumhuriyet Bayramının 97. Yıl dönümü ile ilgili olarak da bir mesaj yayınlayan Bingöl, Büyük Türk Milleti tarihe altın harflerle yazdırdığı Kurtuluş savaşında elde ettiği bağımsızlığını Cumhuriyet ile taçlandırdı. Türkiye Cumhuriyeti nin 97'nci yıl dönümünün coşkusunu yaşıyoruz .Tüm dünyanın övgüyle bahsettiği bütün imkansızlıklara rağmen inanmış bir milletin neler yapabileceğini gösteren şanlı ecdadımızı rahmetle ve saygıyla anıyorum Cumhuriyetin temellerinin atıldığı Erzurum 'da dünyaya gelmiş olmanın gururunu yaşıyorum Devletinin sıkıntıya düştüğü zamanlarda her daim yardımına koşan Dadaşlar var oldukça Allah'ın izniyle kimse bu millete boyuneğdiremez. Birlikberaberlik kardeşlik içinde yaşadığımız sıkıntıların kurtulacağını inancım tamdır Başta Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere bugüne kadar vatan uğruna can veren bütün aziz şehitlerimizi rahmetle,kahraman gazilerimizi minnetle anıyorum Cumhuriyet Bayramınızı en içten dileklerimle kutluyorum. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.