Gündem Haber Girişi : 17 Haziran 2014 01:51

Belediye yeniliyor, birileri yakıyor...

Belediye yeniliyor, birileri yakıyor...
Yenişehir semtinde belediye tarafından yenilenen çöp konteynırları kimliği belirsiz kişiler tarafından gece ateşe veriliyor. Kullanılmaz hale gelen konteynırları söndürmek için halk evlerinden su taşıyor...

Levent AKPINAR'ın özel haberi...

EKSİ25HABER / ERZURUM - Palandöken ilçesi Yenişehir Semti'nde kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından çok sayıda çöp konteynırı ateşe verildi. Milli servete zarar veren bu kişiler kayıplara karışırken, vatandaşlar ise çıkan yangınları söndürmek için büyük uğraş verdi. Tanesi 400 TL olan çöp konteynırlarının yakılmasına tepki gösteren vatandaşlar, "Belediye her yıl bu konteynırları yeniliyor. Ancak birileri hemen yakarak kullanılmaz hale getiriyor. Bu nasıl bir zihniyet " diye tepki gösterdi.

VATANDAŞLAR SAHİP ÇIKMALI...

Belediye  Başkanı Orhan Bulutlar ise konteynır yakma konusunda vatandaşları duyarlı olmaya davet ederek, "Herkesi kapısının önünde bir çöp konteynırı var. Bunları yakanları mutlaka birileri görüyordur. Tespit edip bize bilgilendirmelerini rica ediyoruz. Bizde hemen onlar hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunalım.Palandöken sakinleri hem konteynırına hem de parkındaki banklarına sahip çıkmalı"diye konuştu."dedi. 





Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.