Gündem Haber Girişi : 11 Ekim 2013 09:31

Bayram yoğunluğu başladı...

Bayram yoğunluğu başladı...
9 günlük Kurban Bayramı tatili ile birlikte bayram yolculuğu başladı...
EKSİ25HABER / ERZURUM - Bayram tatilini izinleriyle birlikte birleştirenler yollara düştü. 15 milyon kişinin otobüs yolculuğu yapması beklenirken otogarlarda da bilet bulmak imkansız hale geldi. Özellikle bu akşam büyük yoğunluk beklenirken, otobüs firmaları ek seferler başlattı.
Kurban Bayramı tatilinin 9 güne çıkarılması ve havaların da iyileşmesiyle şimdiden otogarlarda ve yollarda hareketlilik başladı. Geçen sene Kurban Bayramı'nda 10 milyon yolcu otobüslerle seyahat ederken bu sene bu sayının 15 milyona çıkması beklenirken yıllık izinlerini Kurban Bayramı ile birleştirenler Ekim başından itibaren yolculuklarına başladı. Bu hafta içinde otogarlarda yoğunluk giderek artarken uzmanlar özelliklebu akşam konusunda uyarıyor.

ÇIKIŞLAR 5 EKİM'DEN BAŞLADI YOĞUNLUK ARTIYOR
Geçen bayrama göre sayısal olarak hareketliliğin arttığını belirten Türkiye Otobüsçüler Federasyonu (TOFED) Başkanı Mehmet Erdoğan bayram yolculuklarının ayın 5'inde başladığını belirtirken otogarlardaki yoğunluğun her geçen gün arttığını söyledi. Geçen bayram 10 milyon kişi otobüslerle seyahat ettiğini belirten Erdoğan "Bu sene daha yoğun bir bayram tatili bekliyoruz. Yaklaşık 15 milyon kişi otobüslerle seyahat edecek.


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.