Gündem Haber Girişi : 18 Ağustos 2020 13:20

Başkan Uçar yine fark yarattı

Başkan Uçar yine fark yarattı
Seçildiği günden bu yana Yakutiye’deki sorunlara neşter vuran ve kısa sürede halkın gönlünde taht kuran Yakutiye Belediye Başkanı Mahmut Uçar'ın başarısı anketlere de yansıdı.

EKSİ25HABER / ERZURUM - Seçildiği günden bu yana Yakutiye’deki sorunlara neşter vuran ve kısa sürede halkın gönlünde taht kuran Yakutiye Belediye Başkanı Mahmut Uçar'ın başarısı anketlere de yansıdı.

 

Geçtiğimiz aylarda yapılan ankette Türkiye sıralamasında en başarılı belediye başkanları sıralamasında kendisine 6. Sırada yer bulan Başkan Uçar, dün ORC tarafından 30 Büyükşehir’de yapılan  yeni bir ankette Doğu Anadolu’nun en başarılı belediye başkanları sıralamasında 2. Sırada yer aldı.

 

Özellikle pandemi sürecinde yaptığı çalışmalarla dikkatleri üzerine çeken Başkan Uçar, ilçede kentsel dönüşüm çalışmalarına da hız verdi. Sokak,köy mahalle ayrımı yapmadan asfalttan bordür çalışmalarına kadar herkesin kapısına hizmet götüren Başkan Uçar, bu süreçte en çok hizmet üreten başkanlar arasında adından söz etmeyi de başardı.  

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.