Gündem Haber Girişi : 18 Mart 2021 00:26

Başkan Sekmen'den Bingöl'e şehitlik anıtı...

Başkan Sekmen'den Bingöl'e şehitlik anıtı...
Erzurum Büyükşehir Belediyesi tarafından Bingöl'e Şehitlik Anıtı yapıldı. Şehitliğin açılışını Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu ve Mehmet Sekmen birlikte yaptı...

EKSİ25HABER / ERZURUM - Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Bingöl'e Şehitlik Anıtı yaptırdı. Erzurum Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin bir yılda tamamladığı Şehitlik Anıtı dün Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu ve Mehmet Sekmen tarafından açıldı. Bakan Karaismailoğlu, açılışta yaptığı konuşmada desteklerinden dolayı Başkan Sekmen'e teşekkür etti. Başkan Sekmen ise, böylesi güzel bir esere kavuşmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, '' Bingöl Şehitliği’miz; Cami, anıt duvar, abdesthaneler, engelli vatandaşlarımız için özel üniteler ve dinlenme alanlarından oluşuyor. Vatandaşlarımıza hizmet edecek böylesi güzel bir esere kavuşmamızda emeği geçen mesai arkadaşlarımı yürekten tebrik ediyor, her birini kutluyorum'' dedi.

Bingöllüler ise binlerce mesaj atarak desteklerinden ötürü Başkan Sekmen'e teşekküt etti...

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.