Gündem Haber Girişi : 25 Aralık 2017 12:37

Başkan Sekmen: Bunlar seçimlerde aleyhimize çalışır...

Başkan Sekmen: Bunlar seçimlerde aleyhimize çalışır...
Büyükşehir belediyesinin hizmetlerini görmezden gelen AK Parti Palandöken İlçe Teşkilatı Başkan Mehmet Sekmen'i kızdırdı.
EKSİ25HABER / ERZURUM - Geçtiğimiz gün gerçekleştirilen AK Parti Palandöken ilçe kongresinde partililere konuşmalar öncesinde bir slayt gösterisi izletildi. Slayt gösterisinde sadece Palandöken belediyesinin yaptığı hizmetlerin gösterilmesi, büyükşehir belediyesinin hizmetlerine yer verilmemesi Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'i adeta küplere bindirdi.
Slayt gösterisi sonrasında kürsüye gelen Başkan Mehmet Sekmen, Palandöken ilçe teşkilatına adeta ateş püskürdü. Başkan Sekmen, " Biraz evvel burada bir slayt gösterildi. Gönlüm arzu ederdi ki siz kıymetli kardeşlerime bu ilçede yaptığımız yatırımlar gösterilsin. Büyükşehir belediyesi bu ilçede neler yaptı. Ayrım buradan başlarsa netice almamız mümkün olmaz. Doğru mu söylüyorum arkadaşlar, evet doğru söylüyorum.  Bunu teyit etmemiz lazım. Burada ayrım olur mu? Biz birbirimiz içerisinde biz kimiz? Sayın divan burayı idare ediyorsunuz, bu tip faaliyetleri Ankara'ya not edip iletin ki biz iletmek zorunda kalmayalım. Kalmayalım?  Biz sokak sokak hizmet yapıyoruz. Birileri aklına esecek burada slayt gösterisi yapacak, birini gösterecek, birini gizleyecek? Böyle bir şey olmaz arkadaşlar? Böyle teşkilatçılıkta yapılmaz. Ben böyle bir günde moralinizi bozmak istemem, ama doğruyu söylemezsek bu gün bunu yapanlar yarın seçimde aleyhimize kampanya yürütürler. Bunu belirtmek istiyorum sevgilerimi saygılarımı sunuyorum." diyerek tepkisini gösterdi. Salondan yoğun alkış alan başkan Sekmen'e vatandaşlarda destek verdi. 


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.