Politika Düzenleme Tarihi : 29 Eylül 2020 21:10 Haber Girişi : 29 Eylül 2020 21:24

Başkan Orhan'dan Erzurum Cumhuriyeti açıklaması...

Başkan Orhan'dan Erzurum Cumhuriyeti açıklaması...

EKSİ25HABER / ERZURUM - Aziziye Belediye Başkanı Muhammet Cevdet Orhan isminin ''Erzurum Cumhuriyeti'' isimli twitter adresiyle ilişkilendirilmesinin iftira ve yalandan ibaret olduğunu belirterek, konuyla ilgili hukuki süreci başlatacağını açıkladı.

 

Aziziye Belediye Başkanı Muhammet Cevdet Orhan, Twitter'de yayın yapan ''Erzurum Cumhuriyeti''nin Muhammet Cevdet Orhan olduğu'' iddiaları sonrası sosyal medyadan açıklamalarda bulundu. Haberlerin gerçeği yansıtmadığını belirten Başkan Orhan, bu haberlere karşı hukuki süreci başlatacaklarını ifade etti.

 

İşte başkan Orhan'ın o açıklamaları;

 

''Bazı basın yayın organlarında ismimizi öne çıkararak bir kısım sosyal medya hesapları ile ilintilendirilmiş olmamız bütünüyle iftira ve yalandan ibarettir. Uzun yıllardır Erzurum kamuoyunun önünde olan ve her şeyi şeffaf bir biçimde halkla beraber yürüten birisine bu tür iftira ile yaklaşılmasını başka maksatlara yormaktayız. Konuya ilişkin hukuki girişimlerde bulunacağımızı ve bu haberlerin hangi amaçlarla yapıldığının açığa çıkarılacağının bilinmesini kamuoyumuza arzederiz.''

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.