Gündem Haber Girişi : 08 Mayıs 2021 15:17

Başkan Gözütok’tan Kadir Gecesi mesajı…

Başkan Gözütok’tan Kadir Gecesi mesajı…

EKSİ25HABER / ERZURUM - 1000 aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi’ne kavuşmuş olmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden TÜMSİAD Erzurum Şube Başkanı İbrahim Gözütok,  ‘’ Bin aydan daha hayırlı olan bu gecenin, ülkemiz başta olmak üzere tüm dünyaya sevgi ve barışın tesis edilmesine vesile olmasını niyaz ediyoruz’’dedi.

 

Ramazan ayının sevgi ve kardeşliğin pekiştiği bir ay olduğunu belirten Başkan Gözütok, ‘’ Kadir Gecesi de bin aydan daha hayırlı bir gece olup, aynı zamanda müminler için de bir fırsattır. Kadir Gecesi dargınlıkların ve kırgınlıkların unutulduğu, sevginin, saygının ve hoşgörünün hayatımızdaki birleştirici yönünün daha fazla öne çıktığı özel günlerdir. Bu gecenin açlıkla, yoksullukla, savaşla ve başka belalarla uğraşan bütün insanların huzur ve mutluluğa erişmesine vesile olmasını diliyorum. Bu mübarek gecenin hepimizin kalplerine, gönül dünyalarımıza ışık saçmasını, vicdanlarımızı aydınlatmasını, hepimize neşe ve huzur getirmesini Rabbim’den diliyorum’’dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.