Gündem Haber Girişi : 05 Kasım 2015 17:11

Başkan Bulutlar, denetimde...

Başkan Bulutlar, denetimde...
Palandöken ilçesi Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, belediye çalışmalarını yerinde inceledi. Palandöken ilçesinde yapımı tamamlanan yeni yolları, yeni hizmet binası inşaatını ve revize edilen parkların denetimini yaptı.
EKSİ25HABER / ERZURUM  Palandöken İlçemizin çekim gücünü artıracak projelerin startını verdiklerini kaydeden Bulutlar; "İlçemizde modern binalar, yeni iş merkezleri hızla yükselmeye devam ediyor. Kentsel ve sosyal dönüşüm projelerimizin tamamlanmasıyla birlikte Palandökene yeni bir çehre kazandıracağız. Hizmet vermeye başladığı günden bugüne şehrimize ve ilçemize büyük katkısı olan Recep Tayyip Erdoğan Kültür Merkezi ve Spor Kompleksini çok yararlı bir çalışma olarak değerlendiriyorum. Bu projelerle hanım kardeşlerimiz başta olmak üzere yetişkinlerimiz, gençlerimizi, çocuklarımız için sosyal hayatın içine çekerken, çeşitli nedenlerden dolayı evlerine adeta hapsi olmuş insanımızın birlik beraberlik içerisinde kaynaşmasını sağlayan tesisler haline geldi." dedi.

PARKLARIMIZI HALKIN İHTİYACINA GÖRE TASARLIYORUZ
Başkan Bulutlar, ayrıca Palandöken'deki parkların, halkın ihtiyacına göre tasarlandığını söyleyerek, bölgedeki parkların revize edildiğini ve Palandökene yeni parklar kazandırıldığını söyledi. Bulutlar," Parklarımızı halkın ihtiyacına göre tasarladık. Parklarımız eskiden olduğu gibi, sadece çocuk oyun alanı ve yeşil alanla sınırlı olmayacak. İhtiyaca göre koşu yolları, fitnes alanı, spor alanlarıyla donatılıp hizmet alanı haline getiriyoruz. Ağaçlandırma, çimlendirme çalışmalarına da büyük önem veriyoruz." dedi.

ÇALIŞMALARI DA VATANDAŞLAR MEMNUN
Belediye Başkanı Bulutlar, çalışmalarını yerin de görmek için gittiği Kayakyolu, üç küme evler bölgesinde 6 bin metrekare alanına sahip yeni kazandırılacak park inşaat alanlarını gezerek incelemeler de bulundu. Eksiklikler konusunda talimat veren Bulutlar, yapımı ve revize çalışmaları devam eden Yunus Emre Mahallesindeki parkların denetimini de gerçekleştirdi. Mahalle aralarında kalan parklarda, Başkan Bulutlar'ın denetiminden geçti. Mahalle sakinleri, parklardan oldukça memnun olduklarını ifade ederek Başkana teşekkür ettiler.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.