Gündem Düzenleme Tarihi : 03 Kasım 2020 11:44 Haber Girişi : 03 Kasım 2020 11:46

Başkan Bingöl, ilçe gezilerini sürdürüyor...

Başkan Bingöl, ilçe gezilerini sürdürüyor...
DEVA Partisi Erzurum İl Başkanı Vahit Bingöl, ilçe gezilerini sürdürüyor. Deva Partisi teşkilatı Tortum Uzundere ve Tekman'da vatandaşlarla buluştu.

EKSİ25HABER / ERZURUM - DEVA Partisi Erzurum İl Başkanı Vahit Bingöl, ilçe gezilerine devam ediyor. Karayazı ve Karaçoban ilçeleri sonrasında, Tortum, Uzundere ve Tekman ilçelerini ziyaret eden İl Başkanı Vahit Bingöl ve teşkilat üyeleri gittiği ilçelerde ilgiyle karşılanıyor...

 

 

 

 

Tortum ve Uzundere ilçesini ziyaret eden Deva Partisi teşkilatı, esnafı ziyaret ederek sorunlarını ve taleplerini dinlediler.

 

 

 

 

İl Başkanı Vahit Bingöl, " Tortum ve Uzunderece ilçelerimiz bizim için çok önemli. Tortum için geçmişte Erzurum'un kileri derdik. meyve üretiminde hatırı sayılır bir yeri vardır. ancak bunu bir türlü istediğimiz ölçüde ekonomiye dönüştüremedik. Büyük firmalarla Tortum üreticisini buluşturamadık. Hemşerilerimizin bize yetki vermesi halinde bunu gerçekleştireceğimize söz veriyorum"dedi. 

 

 

 

 

 

İlçenin turizm potonsiyellerinin oldukça fazla olduğuna da dikkat çeken Bingöl, " Özellikle Tortum Şelalesi ve gölü turizm açısından son derece önemli. Devletin yaptığı küçük dokunuşlarla bile bu ortaya çıkıyor. Bölgenin tanıtımının daha iyi yapılması gerekiyor." dedi... 

 

 

 

 

 

 

Tekman ilçesinde de esnafı dinleyen İl Başkanı Vahit Bingöl, " Tekman, yıllarca devletinden alacaklı olmuş, kaderine terke edilmiş bir ilçemiz. Bakın bu gün Tekman'ın köyleri boşalmış, köylü üretim yapmıyor. Gençler köylerde durmuyor. Bizim hizmet anlayışımız, genelden merkeze doğru olacak.Hiç kimse merak etmesin, Türkiye'nin de Erzurum'un da Tekman'ın da DEVA'sı bizde..." dedi. 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.