Gündem Haber Girişi : 01 Ağustos 2014 05:11

Başbakan: Kur'an-ı Kerim'in Kürtçe meali basıldı

Başbakan: Kur'an-ı Kerim'in Kürtçe meali basıldı
Başbakan Erdoğan Mardin mitinginde, "Kur'an-ı Kerim'in Kürtçe meali çevrildi. 12 yıl önce böyle bir şey mümkün değildi. Ama yasakları kaldırdık." dedi.
EKSİ25HABER / ERZURUM - Köşk adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Van mitinginden sonraMardin'de düzenlenen mitingde halka hitap etti. Burada gündeme dair çarpıcı açıklamalar yapan Başbakan, "İstanbul'da Ensar Vakfı, bir STK hayırlı bir işe imza attı. Kur'an-ı Kerim'in Kürtçe meali çevrildi. 12 yıl önce böyle birşey mümkün değildi. Ama artık oluyor. Biz yasakları kaldırdık." dedi.

"GAZZE'NİN FOK BALIĞI KADAR DEĞERİ YOK"

"İnanın Filistinlilerin, uluslararası medyanın çoğunda fok balıkları kadar bile değeri yok. Gazze'de alçakça öldürülen bebeklerin, balinalar kadar bilehaber değeri yok. Taksim'de vandallar şiddet eylemleri yaparken uluslararası medya oraya toplanıp saatlerce canlı yayın yapıyordu.Ukrayna'da, Mısır'da gençlerin ülkelerini tahrip eden eylemleri saatlerce günlerce yayınlanıyordu. Taksim'de polisimiz gaz, su kullandı diye AvrupaBirliği, Avrupa ülkeleri, batılı ülkeler bize demokrasi dersi vermeye yelteniyordu. Biber gazı içi ayağa kalkan o demokratlar nerede Polis su kullandı diye özgürlükten bahsedenler nerede?


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.