Politika Haber Girişi : 06 Mart 2014 15:02

Başbakan, Bahçeli'ye Elazığ'dan cevap verdi: Erdoğan maraton koşucusudur...

Başbakan, Bahçeli'ye Elazığ'dan cevap verdi: Erdoğan maraton koşucusudur...
Başbakan, "Erdoğan'ın dizinin bağları çözülür, Çankaya yokuşunu çıkamaz" diyen Bahçeli'ye Elazığ'dan cevap verdi...
EKSİ25HABER / ERZURUM - MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin "Erdoğan bundan sonra Cumhurbaşkanlığı Köşkü'ne çıkamaz. Hatta dizinin bağları çözülür, Çankaya yokuşunu bile çıkamaz" ifadelerine cevap gecikmedi. Bugün Elazığ'da halka hitap eden Başbakan Erdoğan, Bahçelinin bu sözlerine "MHP'nin genel başkanı yeniden matematik hesabı yapıyor. İktidar yüzde 51'le geldi yüzde 51'le gidebilir diyor. Anladınız mı siz? Bu cumhurbaşkanı olamayacak diyor? Bırak o işi... Şu 30 Mart'ı atlatalım onları da konuşuruz. Kimin ayağının bağı çözülür göreceğiz. Tayyip Erdoğan maraton koşucusu, maraton. Hep havada hiç yere inmiyor diyor. Sen uçma özürlüysen ben ne yapayım? Biz dünyaya Türkiye'yi konuşturuyoruz" diye cevap verdi.

Başbakan Erdoğan AK Parti Elazığ mitinginde halka hitap etti.

İşte konuşmasından satır başları:

Bazı medya organlarında yayınlanan AK Parti mitinglerindeki kalabalığın 'montaj' olduğunu yönelik iddialar hakkında konuşan Erdoğan, "Medya size sesleniyorum, şu meydanda montaj var mı?" dedi.

Başbakan Erdoğan, Elazığ'da halka hitap ediyor. Elazığ'da konuşan Başbakan Erdoğan, mitinglerdeki kalabalığın montaj olduğu iddialarıyla ilgili CHP, MHP ve medyaya çağrı yaptı. Elazığ'daki kalabalık için "Bir kısım medya bu kalabalığı görmüyor" diyen Erdoğan, "Günlerdir ne diyorlar? 'Bu görüntüler montaj.' Tekrar soruyorum, şu meydanda montaj var mı?" diye konuştu.

"KÜRSÜYE ÇIKARACAĞIM ONLARI"

"Şanlıurfa'ya, Kayseri'ye, Konya'ya, Ankara'ya, İstanbul'a gelsinler" diyen Erdoğan, 'montaj' iddialarını ortaya atan medyaya seslenerek "Davet ediyorum gelsinler. Söz veriyorum kürsüye çıkaracağım onları" dedi.

"BİRİNCİ OLMAZSANIZ BIRAKIP GİDECEK MİSİNİZ?"

Başbakan Erdoğan, Elazığdan muhalefet liderlerine seslenerek "Partiniz birinci olamazsa bırakıp gidecek misiniz?" çağrısı yaptı.

Siyasetin birinci olmak için yapıldığını ifade eden Erdoğan, "Ben eğer bu seçimlerde partim birinci olmazsa, genel başkanlıktan çekileceğim. 'Demek ki iyi yönetemedim' diyeceğim" dedi. Kılıçdaroğlu ve Bahçeli'ye ithafen konuşan Erdoğan, "Peki diyorum ki CHP'nin Genel Başkanı, sen birinci olamazsan bırakıp gidecek misin? MHP'nin Genel Başkanı, sen birinci olamazsan bırakıp gidecek misin? Bırakamazlar" ifadelerini kullandı.

Erdoğan montaj iddialarıyla ilgili şöyle konuştu: "Ne yapıyorlar biliyor musunuz? Şu meydanın saatler öncesinden fotoğrafını çekiyorlar. Sonra da fotoğrafları sosyal medyadan yayınlayıp "meydanlar boş, fotoğraflar montaj" diyorlar. Montaj, photoshop sizin işiniz."

"MHP'NİN GENEL BAŞKANI MATEMATİK HESAPLARINA BAŞLADI"

Erdoğan Elazığ'dan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye yüklendi. Bahçeli'nin yine matematik hesaplarına başladığını söyleyen Erdoğan, şunları söyledi: "MHP Genel Başkanı yine matematik hesaplarına başladı. 'İktidar yüzde 51 ile geldi, yüzde 51 ile gidebilir' diyor. Bilmiyorum bunu anlayabiliyor musunuz? Bizim şu anda yerel seçim yaptığımızın da farkında değil. Bu diyor 'Cumhurbaşkanı olamayacak'. Biz şu anda Cumhurbaşkınlığı seçimi yapmıyoruz ki."

"BU NASIL MÜSLÜMANLIKTIR?"

Gece seanslarında abilerin ablaların, cemaat evlerinde ve yurlarında kendisine ve ailesine beddua ettirdiğini söyleyen Erdoğan, "Bu nasıl Müslümanlıktır?" dedi. Konuyla ilgili talimat verdiğini söyleyen Erdoğan, karşı çıktığı için cemaatin yurtlarından atılan öğrencileri devletin yurtlarına aldıracaklarını söyledi. Erdoğan "Bunların hesabını soracağız" dedi.



Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.