Gündem Haber Girişi : 14 Aralık 2014 23:02

Bakan Efkan Ala: Neyin peşindesin...

Bakan Efkan Ala: Neyin peşindesin...
Paralel yapıya yönelik yapılan operasyonu değerlendiren İçişleri Bakanı Efkan Ala, "Birlikteliğimizi bozmak için 2002'den beri Balyoz, Ergenekon, Sarıkız, Ayışığı bilmem bir sürü isimle bu gidişatın önünü kesmek için planlar yaptılar" dedi.
EKSİ25HABER / ERZURUM - İçişleri Bakanı Efkan Ala, "Birbirimizle kucaklaşıp helalleşmek, birbirimize muhabbetimizin artması gerekirken bir bakıyorsunuz ki 25 Aralık 'paralel yapı' darbe girişimi. Kardeşim derdin ne? Devletin mekanizmaları var. Ne biriktiriyorsun da sonunda oraya getiriyorsun? Neyin peşindesin, ne elde edeceksin, sana bu görevi verenlere biri çıkıp sormaz mı, arkadaş beni kime karşı kışkırtıyorsun, ne elde edeceksin?" dedi.
Partisinin 5. Olağan İl Kongresine katılmak üzere Ağrı'ya gelen Bakan Ala, Vali Mehmet Tekinarslan'ı makamında ziyaret ettikten sonra kongrenin yapılacağı 15 Nisan Kapalı Spor Salonuna geçti.
Ala, burada yaptığı konuşmada, Türkiye'de şu ana kadar neler olmuşsa, başarılmışsa ve hangi problemler bertaraf edilmişse onların altında milletin imzası olduğunu belirtti.
28 Şubat'ta inançların ve değerlerinin üzerinden tank geçirdiklerini vurgulayan Ala, şimdi ise isteyen kişilerin istediği gibi oturduğunu, milletvekilliği yaptığını bildirdi.
Ala, Türkiye'de ne zaman olumlu gelişmeler olsa önüne başka engeller çıkarıldığına değinerek, konuşmasını şöyle tamamladı: "Birbirimizle kucaklaşıp helalleşmek, birbirimize muhabbetimizin artması gerekirken, bir bakıyorsunuz ki 25 Aralık 'paralel yapı' darbe girişimi. Kardeşim derdin ne? Devletin mekanizmaları var. Ne biriktiriyorsun da sonunda oraya getiriyorsun? Neyin peşindesin, ne elde edeceksin, sana bu görevi verenlere biri çıkıp sormaz mı, arkadaş beni kime karşı kışkırtıyorsun? Yani onun için orada olan, tabii bu işe bulaşmış, suç işlemiş kimselere söylüyoruz. Arkadaşlar bakın, Türkiye ne zaman olumlu bir adım atsa hemen önüne başka bir engel getirip koyuyorlar."
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.