Politika Haber Girişi : 09 Mart 2014 12:02

Bakan Ala, memleketinde coşkuyla karşılandı...

Bakan Ala, memleketinde coşkuyla karşılandı...
İçişleri Bakanı Efkan Ala, memleketi Erzurum'un Oltu ilçesinde hemşehrileriyle bir araya geldi.
EKSİ25HABER / ERZURUM - İçişleri Bakanı Efkan Ala, memleketi Erzurum'un Oltu ilçesinde hemşehrileriyle bir araya geldi. 
İçişleri Bakanı Efkan Ala, Ardahan'daki temaslarının ardından gece saatlerinde karayoluyla Erzurum'un Oltu ilçesine geldi. İlçe girişinde karşılanan Bakan Ala, daha sonra Oltu Belediyesi Kültür Merkezi'ndeki toplantıya katıldı.
Ala, burada yaptığı konuşmada, "Siyasi istikrar Türkiye'nin en önemli kazanımıdır. 2000'li yıllarda yeni bir anlayış, yeni bir vizyon tekrar devreye girdi. Biz siyasi istikrarla dünyada her yerde kriz varken bu ekonomik başarıyı kazandık, elde ettik, Bu siyasi istikrar Allah muhafaza elimizden giderse, çok büyük sıkıntılarla karşılaşacağımızı biliyorlar. Onun için bu siyasi istikrara zaman zaman saldırıyorlar. Merak etmeyin, bu siyasi istikrar sizin desteğinizle 30 Mart akşamı tekrar mühürlenecek, tahkim edilecek ve 2023 hedeflerine doğru ilerleyeceğiz. Kardeşlerim ben ne yapayım. Siz beni yetiştirdiniz. Biz bir işi aldık mı adam gibi yapmaya çalışırız. Ben orada duracaktım ki, ben orada işimi doğru dürüst yapacaktım ki Başbakanımız Türkiye'yi, dünyayı dolaşsın. Ben de dolaşırsam o zaman o işi kim yapacak. Başbakanımız beni şimdi bu alana çekti, siyasetçi oldum. Şimdi de tutana aşkolsun kardeşim. Şimdi de benim işim buralarda dolaşmak, kahve kahve gezmek, dükkan dükkan dolaşmak, köy köy gidip hal hatır sormak ve problemleri alıp, onları çözmek. Çözdüğünü anlatmak. Çözemediğinin ızdırabını çekerek çözmeye çalışmak, yine de onu paylaşmak. Benim bundan sonraki işim budur. Bundan sonra belki görmekten bıkacaksınız. Ama bıktırıncaya kadar geleceğiz." dedi. 

GECEYİ BABA EVİNDE GEÇİRDİ

İçişleri Bakanı Efkan Ala, Erzurum'un Oltu ilçesinde geceyi baba evinde geçirdikten sonra sabah saatlerinde Gökçedere köyünde seçim otobüsünün üzerinde köylü sakinlerine seslenerek 30 Mart yerel seçimlerinde AK Parti adayları için destek istedi. 
Dün gece saatlerinde Ardahan'dan Erzurum'un Oltu ilçesine gelen ve hemşehrileriyle bir toplantı düzenleyen Bakan Ala, geceyi ilçedeki ailesiyle birlikte geçirdi. Bugün sabah saatlerinde ise Oltu'dan karayoluyla Şenkaya ilçesine geçmek üzere hareket eden Bakan Ala, yol üzerindeki Gökçedere Köyünde, mola verdi. Çocukluk yıllarında okula gitmek için bu güzergahı kullandığını ifade eden Bakan Ala, köylü sakinlerini ziyaret ederek 86 yaşındaki Hidayet Yıldız nineyle sohbet etti, duasını aldı.
Daha sonra köyde seçim otobüsü üzerinden vatandaşlara seslenen Bakan Ala, 30 Mart yerel seçimlerinde AK Parti adaylarına destekte bulunmalarını istedi.
Bakan Ala, halka hitabının ardından Erzurum'un Şenkaya ilçesinde resmi programa katılmak üzere hareket etti.  
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.