Gündem Haber Girişi : 13 Aralık 2015 13:54

Aydemir: Kış festivali tanıtım adına ciddi bir yatırımdır...

Aydemir: Kış festivali tanıtım adına ciddi bir yatırımdır...
AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, Büyükşehir Belediyesince ikincisi gerçekleştirilecek olan 2'inci Kış Festivalinin Erzurum'u uluslararası düzey ve ulusal ölçekte takdim ve tanıtım adına büyük ve ciddi bir yatırım olduğunu söyledi.
EKSİ25HABER / ERZURUM - Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen öncülüğünde başlayan tanıtım etkinlik ve aktivitelerinin il imajına hayati katkılar sunduğu ve Erzurum'un kış turizminde bir dünya kenti olduğu gerçeğinin vurgulanması olarak tarif edilebileceğini belirten Milletvekili Aydemir, Büyükşehir'in gerçekleştirdiği atılıma destek olarak TBMM özelinde tüm milletvekillerini etkinliğe davet edeceklerini bildirdi.
SAYIN CUMHURBAŞKANIMIZA MİNNETTARIZ
2011 Dünya Üniversiteler Kış Oyunları kapsamında, dönemin Başbakanı ve AK Ufkun önderi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Erzurum'da devasa yatırımların hayata geçirildiğini, bu küresel bazda ses getiren ve büyük ilgi toplayan kış turizm ve spor yatırımlarının Erzurum'u Dünya Kış Turizmi merkezleri arasına kattığını kaydeden Milletvekili Aydemir, 'Yıllarca kar ve soğuğun zulmet olarak görüldüğü Erzurum, kışı nimete çeviren yatırımları hayata geçiren AK davanın ışığında yeni bir ekonomik ve sosyal güç edindi. Erzurum bu yatırımlarla dünyaya açılarak, kendini ifade etti. Bu süreci devam ettirmek adına kaydedilen Büyükşehir Başkanımız Sayın Sekmen'in atılım ve hizmetlerine müteşekkiriz.' dedi.
WİNTER UNİVERSİADE HATIRLATMASI
Winter Universiade 2011'in Erzurum'un doğal zenginlikleri ve turizm potansiyeli ile dünyaya açılmasında bir milat olduğunu, her Erzurumlunun bu doğrultuda AK Parti kurucu lideri ve AK Dava önderine minnettar kaldığını belirten milletvekili Aydemir, 'Her Erzurumlu Kış Festivaline destek vererek vefasını sergileyecektir.' diye konuştu.
DİPLOMASİDE KÜRESEL GÜNDEM VE ERZURUM
Erzurum'un 2011 Dünya Üniversiteler Kış oyunları kapsamında yalnız, turizm ve spor alanında değil, aynı zamanda diplomasi noktasında da dünyaya açıldığı ve küresel tarihe geçtiğini aktaran Milletvekili Aydemir, 'Dönemde Dışişleri Bakanı olan AK Parti Genel Başkanı ve Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu'na 3'üncü Büyükelçiler Zirvesini Erzurum'da yaptığı, 82 ülke Büyükelçini ilde toplayarak ili küresel diplomasi gündemine taşıdığı için minnet ve şükranlarımızı bu vesile ile sunmak isterim. ' dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.