Gündem Haber Girişi : 24 Haziran 2015 15:18

Avrupa Sağlık Komisyonu heyeti 112 Çağrı Merkezini ziyaret etti..

Avrupa Sağlık Komisyonu heyeti 112 Çağrı Merkezini ziyaret etti..
Avrupa Sağlık Komisyonu Erzurum ziyaretleri kapsamında İl Sağlık Müdürlüğü'ne bağlı 112 Acil Komuta Kontrol Merkez'ini inceleyerek, faaliyetler hakkında bilgiler aldı,
EKSİ25HABER / ERZURUM - Avrupa Sağlık Komisyonu Erzurum ziyaretleri kapsamında İl Sağlık Müdürlüğü'ne bağlı 112 Acil Komuta Kontrol Merkez'ini inceleyerek, faaliyetler hakkında bilgiler aldı, 
Erzurum İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Serhat Vançelik, Müdür Yardımcısı. Dr. Muhammed Ali Tarikdaroğlu, Acil ve Afetlerde Sağlık Hizmetleri Şube Müdürü Dr. Zafer Dönmez, Halk Sağlığı Müdür Yardımcısı Dr. Enver Aval ve Halk Sağlığı Bulaşıcı Hastalıklar Şube Müdürü Dr.Tuncay Akkurt'un katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda, 112 Acil Komuta Merkezi'nce yürütülen çalışmalar anlatıldı.
Erzurum İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Serhat Vançelik tarafından heyete Erzurum ve Türkiye'deki sağlık sistemi ile ilgili sunum yapıldı. Heyetle birlikte komuta merkezi gezilerek, simülasyonlu maketlerle yapılan eğitimler anlatıldı ve eğitim salonları tanıtıldı.
Heyet üyeleri ise yapılan sunum ve incelemeler sonrası memnuniyetlerini dile getirerek, Türkiye'nin geçtiğimiz 10 yılda sağlık alanında yakalanan başarının ve bu denli hızlı iyileşmenin takdire şayan olduğunu belirttiler.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.