Politika Haber Girişi : 08 Eylül 2013 14:18

Asfalt seferberliği

Asfalt seferberliği
Yakutiye İlçe Belediyesi, ilçe merkezinde asfaltsız cadde ve sokak bırakmamak için yoğun bir çalışma yürütüyor.
Erzurum Merkez Yakutiye İlçe Belediyesi, ilçe merkezinde asfaltsız cadde ve sokak bırakmamak için yoğun bir çalışma yürütüyor. Belediye Başkanı Ali Korkut, şehir merkezinde asfaltsız alan bırakmak istemediklerini belirterek "Asfalt seferberliği yürütüyoruz. Asfaltı olmayan sokak kalsın istemiyorum. Bunun için işin bir bölümünü ihale ettik. Birkaç ekip birden çalışıyor". Şimdiye kadar 250 bin metrekare asfalt attık." dedi.

Yakutiye Belediyesi, ilçe merkezindeki asfalt sorunu olan 14 mahallede çalışmalarını hızla sürdürüyor. Belediye Başkanı Ali Korkut, yüzlerce sokak ve caddede asfalt çalışması yaptıklarını belirterek "Ramazan ayı ve sonrası asfalt çalışmalarımız aralıksız sürüyor. Belediye ekiplerine ek olarak özel sektörü de devreye soktuk. Bu yıl itibariyle Yakutiye sınırları içerisinde asfalt sorunu olan yol olsun istemiyorum. Asfalt çalışmasının yanında bazı mahallelerimizde ise taş kaplama çalışması yürütüyoruz. Ayrıca kaldırım, karo ve bordür çalışmalarımızda devam ediyor. Çok büyük bir alana sahibiz ve tam tamına 1644 sokağımız bulunuyor. Rakamlar göz önüne alınınca büyük bir iş yaptığımızı söylemem gerekiyor." şeklinde konuştu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.