Spor Haber Girişi : 14 Ağustos 2013 14:15

Arda'dan Emre'ye tokat gibi cevap...

Arda'dan Emre'ye tokat gibi cevap...
Emre, Arda'ya "Sen de gel benim gibi Fener'de oyna!" diye ısrar etti. Arda "1 sene daha kalırım, dönersem de G.Saray'a dönerim" dedi.
Akşam'dan Kenan Karcı'nın haberi...

Kaptan, Arda'ya "Tepkilerden çekinme, unutulur. Sen de gel benim gibi Fener'de oyna!" diye ısrar etti. Milli yıldız, "1 sene daha kalırım, dönersem de G.Saray'a dönerim" dedi.

KENAN KARCI

F.Bahçe Arda Turan'ı alacak mı? Önceki gün ortaya atılan iddiaya göre F.Bahçe'nin Atletico Madrid'e 20 milyon euro önerdiği, Alex'in 10 numarasının da milli yıldıza verileceği tezi savunulmuştu. Hatta bazı kaynaklar "Arda Turan, Aykut Kocaman zamanında F.Bahçe'ye gelmeyi kabul etti" iddiası ortaya atmıştı. Peki Arda Turan konusundaki gerçekler neler? 

YILDIRIM DA İSTİYOR!.. 

Başkan Aziz Yıldırım, 4 sezon önce Adnan Polat'a 15 milyon euro verip Arda'yı resmen istemişti. Yani Yıldırım'ın gönlünde hep Turan transferi yatıyor. Bu teklif sonraki dönemde buzdolabına kalktı, son olarak da Aykut Kocaman'ın ayrıldığı dönem tartışmanın Arda'nın alınması ile ilgili olduğu belirtildi. Son günlerde milli yıldız için F.Bahçe'den resmi bir girişim aslında yok. Hatta geçen hafta resmi siteden "Arda ile ilgimiz yoktur" açıklaması bile yapıldı. 

FENER CEPHESİNDE SESSİZLİK HAKİM

Ancak son iddianın üzerine Sarı-Lacivertliler de herhangi bir açıklama yapılmadı. Konu spekülasyonlara açılırken Arda yakın çevresine "Ben dönersem G.Saray'a dönerim. Ama 1 sene daha Atletico'dayım" diye konuştu. 26 yaşındaki oyuncu bu konuda F.Bahçe'ye kapıyı tamamen kapadı ancak öyle bir isim var ki o da Arda'yı ne yapıp edip F.Bahçe'ye getirmeyi istiyor. 

BU BÜYÜK RÜYA GERÇEĞE DÖNÜŞÜR MÜ? 

O isim de Emre Belözoğlu... G.Saray'da yıllarca oynadıktan sonra Avrupa'ya giden ve ardından 2008'de F.Bahçe'ye gelen Emre, Arda'ya sürekli baskı yapıyor. Tecrübeli oyuncu, "Sen de benim gibi gel Fener'de oyna. F.Bahçe formasını giy. Tepkiler alabilirsin ama zamanla unutulur" sözleriyle Arda Turan'ı iknaya çalışırken önümüzdeki günlerde bu rüyanın gerçekleşip gerçekleşmeyeceğini zaman gösterecek.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.