Spor Haber Girişi : 13 Eylül 2014 23:45

Arda attı Real Madrid yıkıldı...

Arda attı Real Madrid yıkıldı...
Bernabeu'da gecenin yıldızı Arda Turan. Son şampiyon Atletico Madrid, derbide Real Madrid'i Arda'nın 76. dakikadaki golüyle 2-1 yendi.
EKSİ25HABER / ERZURUM - Atletico Madrid, kornerden yakaladığı pozisyonda 1-0 öne geçti. Maçtaki ilk korneri 10. dakikada kazanan Atletico'da Koke müthiş ortaladı, ön direğe koşu yapan Tiago, kafayla golünü yaptı. 24. dakikada ceza sahasında topla buluşan yıldız isim, Godin tarafından yerde kaldı ve Lahoz penaltıyı verdi! Penaltıyı alan Ronaldo 26'da düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi. Karşılaşmanın ilk yarısı 1-1 sona erdi.
61. dakikada oyuna giren Arda Turan, 76. dakikada sahne aldı ve Atletico Madrid'i 2-1 öne geçirdi. Sağ kanattan Griezmann yerden yolladı, Raul Garcia topun üstünden atladı Arda düzgün bir vuruşla topu sol direğin yanından ağlara gönderdi.
Mücadele, 2-1 Atletico Madrid üstünlüğü ile sona erdi. Lige Cordoba galibiyeti ile başlayan Real Madrid, bir önceki hafta da Real Sociedad'a 4-2 kaybetmişti. Ancelotti'nin ekibi böylece 3. hafta sonunda 3 puanda kaldı. Atletico Madrid ise puanını 7'ye yükseltti. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.