Gündem Haber Girişi : 05 Şubat 2016 11:08

ARAS Elektrikte çifte mutluluk...

ARAS Elektrikte çifte mutluluk...
Aras Elektrik Genel Müdürü Fikret Akbaş'ın göreve başlamasının birinci yıl dönümü ile 5 yönetim sistem belgesinin aynı gün alınması, kurumda çifte mutluluk yaşattı. Aras Elektrik personeli, bu anlamlı günü pasta keserek kutladı.
EKSİ25HABER / ERZURUM - Aras Elektrik, kalite çalışmaları kapsamında entegre yönetim sistemlerinden beş yönetim belgesini ilk denetlemesinde alarak büyük bir başarıya imza attı.
2015 yılının sonlarından itibaren başlatılan entegre yönetim sistemleri çalışmalarını büyük bir titizlikle devam ettiren Aras Elektrik, aradan kısa bir zaman geçmesine rağmen ilk denetlenmesinde belgelerin sahibi oldu.
ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi, ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi, ISO 50001 Enerji Yönetim Sistemi, ISO 10002 Müşteri Memnuniyeti Yönetim Sistemi ile
OHSAS 18001 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi belgelerini alan Aras Elektrik, özverili çalışmalarının semeresini aldı.
Yönetim Sistem sertifikalarının alındığı gün aynı zamanda Aras Elektrik Genel Müdürü Fikret Akbaş'ın göreve başlamasının birinci yıl dönümüne rastlaması nedeniyle Aras Elektrik personeli, bu mutlu günü pasta keserek kutladı.
Genel Müdür Fikret AKBAŞ'ın şirketteki birinci yıl dönümünü kutlayan personel, toplantı salonunda bir araya geldi. Özverili çalışmalar sayesinde alınan bu başarıyı basın mensuplarıyla birlikte kutlayan Aras Elektrik Genel Müdürü Fikret AKBAŞ, " Bizlerin başarılarını kamuoyu ile paylaşmada emeğiniz büyük. Bizimle birlikte aynı heyecanı sizlerde yaşadınız, bu yüzden pastayı kesmek sizlere nasip oldu. Hep birlikte güzel işlere imza atacağız. Aldığımız belgelerle birlikte kaliteyi daha üst seviyeye taşıyacağız. Emeği geçen bütün personelimizi kutluyor, başarılarımızın devamını diliyorum" dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.