Ekonomi Haber Girişi : 21 Ağustos 2013 22:58

ARAS EDAŞ'ın yeni Genel Müdürü net konuştu: Kaçağa aman verilmeyecek...

ARAS EDAŞ'ın yeni Genel Müdürü net konuştu: Kaçağa aman verilmeyecek...
ARAS EDAŞ'ın Genel Müdürü Abdulkadir Köker,kaçak elektriğin önüne geçmek için sayaçları değişeceklerini bildirdi.
EKSİ25HABER / Hafta sonu   Enerji Bakanı Taner Yıldız'ın katılımı ile Hisse Devir Teslim Töreni yapılan ARAS  EDAŞ'ın Genel Müdürü Abdulkadir Köker, aralarında Erzurum'un da bulunduğu Ağrı, Kars, Ardahan, Iğdır, Bayburt ve Erzincan'da kaçak elektriğin önüne geçmek için sayaçları değişeceklerini bildirdi. Köker, kayıp ve kaçak elektrik kullanımını asgariye indirmek için mücadele edeceklerini belirterek, "Bölgemizdeki kaçak ve kayıp elektriği asgariye indirebilmek için bütün sayaçları değiştireceğiz. Bunun için gerekli olan ihaleyi yaptık" dedi.

ARAS EDAŞ'IN Genel Müdürü Köker,  Elektrik faturasını ödemeyenleri asla affedilmeyeceğini anlatarak, " Vatandaşlarımızın elektrik faturalarını zamanında ödemelerini arzuluyoruz. Şirket olarak devletten aldığımız elektriği vatandaşlarımızın hizmetine sunuyoruz. Devlet bizden verdiği elektriğin ücretini anında tahsil ediyor. Onun için faturaların tahsilatı, kayıp ve kaçak elektrik konusunda önemli ve ciddi tedbirler almak zorundayız. Bunun içinde gerekli altyapı çalışmalarına hızla başladık" diye konuştu.

Turhan BOZKURT'un haberi...

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.