Gündem Haber Girişi : 10 Nisan 2014 15:56

Anne Ala'ya plaket...

Anne Ala'ya plaket...
AK Parti Oltu İlçe Başkanı Fuat Demir, Teşkilat Başkanı Bayram Kurt ve Mali İşler Başkanı Süleyman Yıldırım ile birlikte evinde ziyaret ettikleri Gönül Ala'ya bir plaket verdiler.
EKSİ25HABER / ERZURUM - AK Parti Oltu İlçe Başkanı Fuat Demir, Teşkilat Başkanı Bayram Kurt ve Mali İşler Başkanı Süleyman Yıldırım ile birlikte evinde ziyaret ettikleri Gönül Ala'ya bir plaket verdiler. 
AK Parti Oltu İlçe Başkanı Fuat Demir üzerinde "2014 Mart yerel seçimlerinde ilçemize bu başarıda en büyük katkısı olan İçişleri Bakanımız Sayın Efkan ALA gibi bir evlat yetiştirdiğiniz için şükranlarımı sunar, ellerinizden öperim" yazılı plaketi kendi elleriyle anne Gönül Ala'ya takdim ederek ellerinden öptü.
Aldığı bu plaket karşısında oldukça duygulandığı görülen anne Gönül Ala, oğluna destek veren herkese minnettar olduğunu belirtti.
"Katkı veren herkese teşekkür ederim" diyen anne Ala, Başkan Fuat Demir'e bu nezaketinden dolayı hayır duasında bulundu.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.