Gündem Haber Girişi : 16 Şubat 2014 20:00

Anne Ala, oğlunu böyle uğurladı...

Anne Ala, oğlunu böyle uğurladı...
Geceyi baba evinde geçiren Bakan Ala'yı, bu sabah evden ayrılırken annesi Gönül Ala arkasından su dökerek uğurladı.
EKSİ25HABER / ERZURUM - Başbakanlık Müsteşarı olarak görev yapan Efkan Ala, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın 25 Aralık 2013 tarihinde yaptığı kabine revizyonunda İçişleri Bakanlığı'na getirildi. Bu haber, Ala'nın yakınları ve Erzurumlu hemşehrileri tarafından sevinçle karşılandı. İçişleri Bakanı olduktan sonra Erzurum'a bir kez gelen ancak babaocağı Oltu'ya gitme fırsatı bulamayan Efkan Ala, gezi ve incelemelerde bulunmak üzere dün geldiği Erzurum'da gün boyu temaslarda bulundu. 
Bakan Efkan Ala, Tortum ve Narman gezilerinin ardından Oltu İlçesi'ne gitti. Bakan Efgan Ala, geceyi annesi Gönül ve babası Temel Ala'nın yaşadığı Kazım Karabekir Mahallesi'ndeki müstakil evlerinde geçirdi. Sabah annesinin hazırladığı kahvaltı sofrasına oturan Bakan Efgan Ala, bugünkü Hınıs ve Karaçoban ilçelerine gitmek üzere evden ayrıldı. Bakan Efan Ala evin önünde toplanan kalabalığı selamlarken annesi Gönül Ala da oğlunun arkasından bir sürahi su dökerek onu uğurladı.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.