Politika Haber Girişi : 11 Temmuz 2013 00:49

Aksak'tan yılanlı dansa tepki...

Aksak'tan yılanlı dansa tepki...
Yakutiye Belediyesi'nin Ramazan etkinliklerinin açılış törenlerinde mini etekli Rus kızlarına yer vermesine tepkiler giderek artıyor.
Özel bir şirket aracılığıyla yapılyan etkinlikleri denetlemeyen ve Ramazanın ruhuyla bağdaşmayan bir gösterinin yapılmasını izleyen Yakutiye Belediyesi'ne tepki gösteren isimler arasına AK Parti Erzurum Milletvekili Muhyettin Aksak da katıldı. Aksak, twitter üzerinden tepkisini dile getirirken, eleştirisini "dolaylı" sözlerle yapması dikkat çekti. 

Yakutiye Belediyesi'nin neden olduğu skandalın ilk olarak ERKHABER'de yeralmasının ardından "RAMAZAN'IN RUHU KENDİNE YETER... alterNATİF HİÇBİRŞEY KABUL EDİLEMEZ..." diye tweet atan Aksak, takipçilerinden gelen, "İyi diyorsunuz ama kent meydanından yaşanan rezalete ne diyorsunuz?" şeklindeki mesajlar üzerine de, "SON ATTIĞIM TWEET CEVABI OLSA GEREK..." yanıtını verdi. 

Aksak'ın cevabının ardından takipçileri, Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut'a yönelik eleştiri tweetleri atmaya başladı. Aksak ise bu mesajlar içerisinde birkaçını "retweet" ederek, eleştirilere destek verdiğini ortaya koydu.

TWİTTER'DA "ETKİNLİKLER İPTAL EDİLSİN" KAMPANYASI

Öte yandan twitter'da Yakutiye Kent Meydanı'nda düzenlenen ramazan etkinliklerinin iptal edilmesi için de bir kampanya başlatıldı.  "RamazandaYakutiyeKentMeydanınaHayır" başlığıyla oluşturulan kampanyaya destek verenlerin sayısı ise oldukça fazla...
Orkun ÇİZMELİ'nin özel haberi...
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.