Politika Haber Girişi : 15 Nisan 2017 18:00

Akdağ'dan Sekmen'e miting teşekkürü...

Akdağ'dan Sekmen'e miting teşekkürü...
Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 12 Nisan'da Erzurum'da gerçekleştirdiği mitingin başarılı geçmesindeki rolü nedeniyle Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'e teşekkür etti.
EKSİ25HABER / ERZURUM - Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 12 Nisan'da Erzurum'da gerçekleştirdiği mitingin başarılı geçmesindeki rolü nedeniyle Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'e teşekkür etti. 
AK Parti Erzurum Milletvekili Mustafa Ilıcalı ile birlikte Başkan Sekmen'i makamında ziyaret eden Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ, "Kendisine çok teşekkür ediyoruz. Büyük buluşmada gerçekten belediyemiz önemli bir hizmet verdi. Cumhurbaşkanımız ile bulumşamımız kolay ve kiyifli bir hale getirdi. İnşallah bu buluşmanın devamı 16 Nisan'da finale yüzde 80 ile ulaşan bir Erzurum ile taçlanacak. Hemşehrilerimize de katılımlarındaki o büyük hassasiyetleri nedeniyle teşekkrür ediyorum" dedi. 
Milletvekili Mustafa Ilıcalı ise miting öncesinde yapılan tüm planların harfi harfine gerçekleştirildiğini belirterek, "Hem bize kaptanlık ettiği için bakanımıza hem de çalışmalarından ötürü belediye başkanımıza teşekkür ediyorum" diye konuştu. 
Başkan Mehmet Sekmen de Bakan Akdağ'ın kendisine yönelik ifadelerinden ötürü teşekkür etti.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.