Gündem Haber Girişi : 07 Eylül 2020 13:04

AK Parti, Palandöken'de Ömeroğlu ile 'yola devam' dedi...

AK Parti, Palandöken'de Ömeroğlu ile 'yola devam' dedi...
AK Parti Palandöken İlçe Kongresi'nde başkanlığa bir kez daha Haktan Ömeroğlu seçildi.

EKSİ25HABER / ERZURUM - AK Parti Palandöken İlçe Kongresi'nde başkanlığa bir kez daha Haktan Ömeroğlu seçildi. Atlama Kuleleri'nin pistinde gerçekleştirilen ve Haktan Ömeroğlu'nun tek aday olarak girdiği seçimlere, katılım oldukça üst seviyede oldu. 

Kiremitliktepe'de yaptırılan Kayakla Atlama Kulelerin pisti dev Türk Bayrağı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın posteri ile Türk bayrağı ve Ak Parti'nin flamaları ile bir gelin gibi süslendi. Pandemi nedeniyle 1.5 metre mesafe ile piste kurulan sandalyelere maskeleri ile oturan delege ve misafirler Beşinci Olağan Genel Kongresini gerçekleştirdi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Erzurum Milletvekili Kamil Aydın, AK Parti İl Başkanı Mehmet Emin Öz, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Palandöken İlçe Belediye Başkanı Muhammet Sunar, Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, parti teşkilatları ve delegelerin katıldığı kongrede, pandemi kurallarına büyük ölçüde uyulduğu gözlenirken, seyirci bölümündeki bazı partililerin maske ve mesafe kuralına uymadıkları gözlemlendi. 

Kongreye tek liste ile girerek üçüncü kez AK Parti Palandöken ilçe başkanlığına seçilen Haktan Ömeroğlu, Erzurum'un tarihine damga vuran ve kış oyunlarının yapıldığı kayakla atlama kulelerinde pandemi kuralları içeresinde örnek gösterilecek bir kongre gerçekleştirdiklerini söyledi. Ömeroğlu, "Büyük bir katılım ve büyük bir coşkuyla kongremizi gerçekleştirdik. Sosyal mesafe, maske ve hijyen kurallarına uygun bir şeklide düzenlediğimiz kongreye 423 delegeden 400'ü katıldı. Çok sayıda davetlimiz de bizleri yalnız vardı. Muhteşem bir katılımla coşkulu bir şekilde Palandöken'in adına yakışır bir kongre düzenledik. Cumhurbaşkanımızın yanında ve onun yol arkadaşı olarak devam edebilmenin haklı gururu ve onurunu yaşıyorum. Cumhurbaşkanımız her zaman kadın kollarımıza büyük önem vermektedir. Bizde Nene Hatun'un torunlarıyla gurur duyuyoruz. Bu dava onların omuzlarında yükseldi. Bundan sonrada yükselmeye devam edecek" dedi. 

YAKUTİYE'DE DE AYDIN İLE YENİDEN

Palandöken İlçe Kongresi'nin hemen ardından da Yakutiye ilçe kongresi yapıldı. Aziziye Millet Bahçesinde yapılan ve mevcut başkan Recep Aydın'ın tek aday olarak girdiği seçimlerde de pandemi kuralları yine titizlikle uygulandı. Seçimler sonucunda Recep Aydın, bir kez daha başkan oldu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.