Politika Haber Girişi : 30 Ocak 2023 19:20

AK Parti'de il başkanı temayülü tamamlandı

AK Parti'de il başkanı temayülü tamamlandı
AK Parti'nin Erzurum il başkanının belirlenmesi için bugün partililer sandık başına gitti.

EKSİ25HABER / ERZURUM - Mehmet Emin Öz'ün milletvekilliği aday adaylığı için görevinden istifa etmesinin ardından AK Parti'nin Erzurum il başkanının belirlenmesi için bugün partililer sandık başına gitti. AK Parti'nin Erzurum Koordinatörü Kilis eski Milletvekili Reşit Polat’ın kontrolünde yapılan temayül yoklamasında 340 parti delegesi oy kullandı.

 

Akşam saatlerine kadar devam eden oy kullanımının ardından oy pusulaları sayılmadan, İl Koordinatörü Reşit Polat tarafından mühürlendi. Oyların Genel Merkez'de sayılacağı öğrenildi. 

 

Temayül yoklamasının haricinde il başkanlığına talipli olan 30'un üzerinde isim yine İl Koordinatörü Reşit Polat tarafından mülakata alındı. Sohbet havasında geçen görüşmelerle ilgili Reşit Polat'ın genel merkeze rapor sunacağı, yeni il başkanının da en geç önümüzdeki hafta yapılacak olan İl Başkanları Toplantısı'na kadar açıklanabileceği ifade ediliyor. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.