Politika Haber Girişi : 04 Aralık 2013 03:53

AK Parti adayı Sekmen'den ilk açıklama...

AK Parti adayı Sekmen'den ilk açıklama...
AK Parti Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı dün Başbakan Erdoğan tarafından açıklanan Mehmet Sekmen ilk açıklamasını Twitter hesabından yaptı.
Levent AKPINAR'ın haberi...

EKSİ25HABER / ERZURUM
- AK Parti Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı dün Başbakan Erdoğan tarafından açıklanan Mehmet Sekmen ilk açıklamasını Twitter hesabından yaptı.
AK Parti Grup Toplantısı'nda Başbakan Erdoğan tarafından Erzurum Büyükşehir belediye başkan adayı olarak açıklanan Mehmet Sekmen'e Twitter takipçileri tarafından tebrik yağdı. Samandıra ve Kartal belediye başkanlıklarında önemli başarılara imza atan Sekmen'in Erzurum'da da aynı başarıyı göstereceğinden şüpheleri olmadığını belirten Sekmen takipçileri, adaylık sürecinde Mehmet Sekmen'e başarı dileklerini ilettiler.

SEKMEN: ÇOK MUTLUYUM

AK Parti Erzurum Büyükşehir belediye Başkan adayı olan Mehmet Sekmen'de ilk açıklamasını Twitter hesabından yaptı. Çok mutlu olduğunu belirten Sekmen, " Erzurum'a hizmet etme fırsatı bulduğum için mutluyum. Siyaset ve yerel yönetim hizmetlerimize hız kesmeden Erzurum'da devam edeceğiz"dedi.


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Mahmut Yilmaz 04 Aralık 2013 10:36

    Mehmet sekmen vefalidir iyi dosttur insanlari sever caliskandur arkadan konusmaz verdigi sözü tutar yanindayiz baskan