Gündem Haber Girişi : 07 Eylül 2014 13:40

Adnan Polat sözünü tuttu... BŞB Erzurumspor'a büyük destek...

Adnan Polat sözünü tuttu... BŞB Erzurumspor'a büyük destek...
Erzurum Büyükşehir Belediyespor'a destek için kentin idarecileri, Galatasaray'ın eski kulüp başkanı ve işadamı Adnan Polat ile yönetim kurulu üyeleri bir araya geldi.
EKSİ25HABER / ERZURUM - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başbakan olarak Erzurum'a yaptığı son ziyarette "Bir Galatasaray da buradan çıkar. Erzurumspor'u Süper Lig'de görmek istiyorum" diyerek açıkça talimat verdiği Galatasaray'ın eski başkanlarından Erzurumlu işadamı Adnan Polat, B.B. Erzurumspor'un 2014-2015 futbol sezonundaki ilk maçını izlemek üzere Erzurum'a geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatı doğrultusunda yaz boyunca B.B. Erzurumspor yönetimiyle biraraya gelen Adnan Polat, konulan hedef doğrultusunda adımlar atmaya başladı. 
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 6 Temmuz 2014 tarihinde başbakan olarak Erzurum'a yaptığı gezide onuruna verilen iftar yemeğine katılmış, yemek sonrasında onlarca televizyonunun canlı yayın yaptığı esnada sözü Erzurumspor'a getirerek, " Tabii başta Sayın Polat olmak üzere gelin artık Erzurumspor'a sahip çıkın, Erzurum şöyle birinci lige, Süper Lig'e çıkarın, ne olacak yani yeni bir Galatasaray'ı da burada çıkarın, ne olur?  Bu konuda evelallah arkadaşlarımız, belediyemiz alt yapı olarak üzerine düşeni yapar ve tesis var. Erzurum'da evelallah tesislerimiz olduğuna göre, dinamik gençlik de var içeriden dışarıdan derken şöyle Erzurumspor'u süratle ayağa kaldırmak lazım. Ben de Erzurum'a sevdalıyım ama birileri bunu lafla yapıyor. Biz lafla değil icraatla yapıyoruz. Zaman zaman bu tür şeyler yapılıyor, Erzurum'a yakışan neyse onu yapmamız lazım. Erzurum altyapısıyla bir tırmanışta. Bu tırmanışı taçlandırmamız lazım. Onun için de şöyle Adnan bey gibi bu işte deneyimli, tecrübeli sevdalı olan ve inşallah bundan sonra yatırımlarıyla ben buradan sinyali Erzurumlu işadamlarına verebilirim" demişti. 
Erdoğan, Erzurum'dan ayrılırken kendisini uğurlamaya gelen Adnan Polat'ı bir kez daha yanına çağırmış ve "Adnan Bey, salonda söylediklerimi laf olsun diye söylemedim. Erzurumspor'u Süper Li g'de görmek istiyorum" ifadelerini kullanmıştı. 
"500 BİN TL'LİK FORMA REKLAMI VERDİ"
Bu diyalogların ardından daha önce tüm enerjisini ve parasını Galatasaray için harcayan, doğduğu memleketinin takımının kapanmasını izlemekle yetinen Erzurumlu işadamı Adnan Polat birden harekete geçti. Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ve Kulüp Başkanı Saim Özakalın ile tüm yaz boyunca temas halinde bulunan, 500 bin TL bedelle sahibi bulunduğu Polat Enerji'nin forma reklamını veren deneyimli spor adamı, bununla da yetinmeyip, transferlerde de aktif rol oynadı. 
"POLAT, TRANSFER DÖNEMİNDE ÇOK ÇALIŞTI"
Transfer döneminde Türkiye'nin yakından tanıdığı birbirinden şöhretli teknik adamları B.B. Erzurumspor için seferber eden, yönetiminin talep ettiği transferlerin bitirilmesi için de ciddi emekler sarfeden Adnan Polat, bugün oynayacak olan yeni sezonun ilk maçı öncesinde dün Erzurum'a geldi.  
Polat, Palandöken Dağında kendisine ait Polat Renaissance Otelde Erzurum Valisi Ahmet Altıparmak, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut,  B.B. Erzurumspor Kulüp Başkanı Saim Özakalın, yönetim kurulu üyeleri ile biraraya geldi. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.