Gündem Haber Girişi : 21 Nisan 2015 20:35

Abdurrahim Fırat'a Tekman'da saldırı...

Abdurrahim Fırat'a Tekman'da saldırı...
Erzurum'da AK Parti'nin milletvekili adayı avukat Şeyh Said'in torunu Fırat, seçim çalışması sırasında sopalı bir grubun saldırısına uğradı.
EKSİ25HABER / ERZURUM - AK Parti milletvekili Adayı Av. Abdurrahim Fırat ve ekibine Tekman'da çirkin saldırı. Seçim çalışmaları için dün memleketi Tekman'a giden Abdurrahim Fırat ilçe merkezinde esnaf ziyareti yaparken PKK yandaşı olduğu öğrenilen bir grubun saldırısına uğradı. Önce Fırat ve ekibine yumurta fırlatan kalabalık, esnafın tepkisiyle oradan uzaklaştı. Daha sonra Tekman Belediye binasından çıkan başka bir grupta bu sefer seçim çalışması için Fırat'ın yanında bulunan kişilere saldırdı. Olay esnasında yüzüne yumruk darbesi alan bir kişi yaralandı. 
Saldırının ardından seçim çalışmalarına devam eden Abdurrahim Fırat sosyal paylaşım sitesindeki resmi hesabından açıklamalarda bulundu. Bu grupların ne yapmak istediklerini ve amaçlarını çok iyi bildiklerini belirten Fırat, "Biz asla bunlardan korkmadık, korkmayacağız. Bunlara oy veren vatandaşlarımızın oynanmak istenen oyunları görmesini istiyoruz. Batı'da barış diyerek Doğu'da şiddet uygulayan bir zihniyet asla başaramayacaktır"dedi. İçileri eski Banakı ve AK Parti Erzurum milletvekili adayı Efkan Alâ'nın da Fırat'ı arayarak saldırıyla ilgili bilgi aldığı öğrenildi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.