Gündem Haber Girişi : 23 Eylül 2015 01:56

7 Haziran'da verdik, 1 Kasım'da olmaz

7 Haziran'da verdik, 1 Kasım'da olmaz
CHP Sözcüsü Koç, ırk temelli politika izlemekle suçladığı HDP'ye 7 Haziran'da verilen desteğin 1 Kasım'da söz konusu olmayacağını söyledi: CHP'nin hiç kimseye 'şu olsun, bu olsun' diye vereceği bir tek oyu bile yok.
EKSİ25HABER / ERZURUM - CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Haluk Koç, "Bugün HDP'nin 'geniş kitlelere konuşuyorum ben' sözünün altında maalesef ırk temelli politikalar vardır. Onun için 1 Kasım'da oy kullanacak, şu geçecek barajı bu geçecek, onlar zaten geçiyor. CHP'nin artık hiç kimseye 'şu olsun, bu olsun' diye verecek bir tane oyu yoktur" dedi. Partisinin Kalecik olağan ilçe kongresine katılan Koç, PKK'nın eli kanlı bir terör örgütü olduğunu dile getirdi. "Bir çift sözünün de HDP'ye olduğunu" belirten Koç, HDP'nin 6 milyon oy alarak 80 milletvekili çıkardığını hatırlatarak şöyle devam etti: 

TOPLUMU ÇÜRÜTÜYOR 

"Sana ne diye oy verildi, 'terörle aranı aç, meşru siyasi temsilci ol' diye verildi. 'Önce insan' diyoruz, ırk temelinde yapılan siyasetler toplumu ayrıştırır, çürütür. Bugün HDP'nin 'geniş kitlelere konuşuyorum' sözünün altında maalesef ırk temelli politikalar vardır. Onun için 1 Kasım'da oy kullanacak, şu barajı geçecek, onlar zaten geçiyor. CHP'nin hiç kimseye 'şu olsun bu olsun' diye verecek bir tane oyu yoktur. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.