Asayiş Haber Girişi : 07 Temmuz 2017 22:15

3 kişiyi bıçaklayan Yusuf Yıldırım tutuklandı...

3 kişiyi bıçaklayan Yusuf Yıldırım tutuklandı...
Dadaşköy eski Belediye Başkanı Yusuf Yıldırım, dün hayvan pazarında yerine el koyduğunu iddia ettiği 3 kişiyi bıçakla yaraladığı gerekçesiyle tutuklandı.
EKSİ25HABER / ERZURUM - Dadaşköy eski Belediye Başkanı Yusuf Yıldırım, dün hayvan pazarında yerine el koyduğunu iddia ettiği 3 kişiyi bıçakla yaraladığı gerekçesiyle tutuklandı. Yıldırım, adliye önünde bekleyen yakınları tarafından alkışlarla Erzurum e Tipi Cezaevi'ne gönderildi. 
6 Temmuz günü sabah saat 09.30 sıralarında hayvan pazarında meydana gelen olayda, merkez Dadaşköy Beldesi'nde 1990'lı yıllarda Refah Partisi'nden iki dönem Belediye Başkanlığı yapan hayvan tüccarı Yusuf Yıldırım, yerine el koyduğunu iddia ettiği 42 yaşındaki Gökmen ve 29 yaşındaki Emrah Bayram kardeşler ile tartıştış. Tartışmanın büyümesine üzerine bıçaklı kavga çıktı. Bayram kardeşlerin yakınlarının da müdahalesiyle çok sayıda kişinin saldırısına maruz kaldığı iddia edilen Yusuf Yıldırım, eline geçirdiği ekmek bıçağıyla, Bayram kardeşlerle birlikte 39 yaşındaki Mustafa Teymiroğlu'nu da yaraladı. Aldığı bıçak darbesi ile boynundan ağır yaralanan Gökmen Bayram, hayati tehlikeyi atlatırken, Emrah Bayram ve Mustafa Teymiroğlu ise taburcu edildi.
Kavganın ardından yaralı olarak yakalanan ve Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi gördükten sonra taburcu edilen ve bugün adliyeye çıkarılan Yusuf Yıldırım, Nöbetçi 1'inci Sulh Hakimliği tarafından 'kasten yaralama' suçundan tutuklandı. Yusuf Yıldırım'ın adliye önünde bekleyen yakınları, eski başkana Erzurum E Tipi Cezaevine götürülmesi sırasında alkışlarla destek verdi....
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.