Ekonomi Haber Girişi : 09 Mayıs 2016 23:40

24 yıla atılan dev imza: Aşkale Çimento...

24 yıla atılan dev imza: Aşkale Çimento...
Aşkale Çimento Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik, rekabet edebilmek için yatırımlara ve büyümeye devam ettiklerini belirtti.
EKSİ25HABER / ERZURUM - Aşkale Çimento Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik, rekabet edebilmek için yatırımlara ve  büyümeye devam ettiklerini belirterek, "Bunları yaparken; doğal hayatın bozulmaması ve çevreye yönelik hassasiyetlerimizi her şeyin önünde tutmaktayız. İçinde bulunduğumuz toplumun yaşam kalitesini yükseltmek, daha güvenli ve refah dolu yarınlara katkı sağlamak için uğraş veriyoruz.  Ülkemizin sosyal, çevresel ve ekonomik anlamdaki  kalkınma hedeflerine katkı yapmak bizim için önemli. Genel anlamda; önümüzdeki dönemde kapasite artırımı yatırımlarıyla iç bünye gelişmesi sağlanırken, olası satın almalarla da büyümemizi sürdürmeyi hedefliyoruz." dedi.

"SÜRDÜRÜLEBİLİR KALİTE DESTEĞİ VERİYORUZ"

Teknolojik, organizasyonel, pazarlama, insan kaynakları, hammadde ve daha bir çok süreçte sürdürülebilir sistemler için var güçleriyle çalıştıklarını vurgulayan başkan Yücelik, "Marka değerimizin araştırma ve geliştirme çalışmaları ile artıracağı inancındayız. Yeniliğe açık ve yeni şeyler üreten bir şirket olmanın AR-GE birimlerinde geçtiği gerçeğinden yola çıkarak, bu doğrultuda hızlı adımlar atmaya başladık. Oluşturulan laboratuarlarımızda kalite kontrol ile birlikte ürün çeşitliliği de artık daha fazla önplana çıkmaya başlamıştır. SAP sistemiyle birlikte tüm tesislerimizdeki kalite kontrol laboratuarları ortak bir modül çerçevesinde bilgi paylaşımı yapmaktadır. Bununla birlikte; kalite kontrol laboratuarlarımızda ürün kontrolü yanında hazır beton laboratuarları da hizmet vermektedir. Böylece müşterilerimize sürdürülebilir anlamda kalite desteği vermiş oluyoruz." şeklinde konuştu.

"TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜK 4'ÜNCÜSÜYÜZ"

Türkiye'nin dünya çimento sektöründe 5. büyük üretici olduğunu ifade eden Aşkale Çimento Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik, şöyle devam etti, "Şirketimizde Türkiye'nin en büyük 4. Grubudur. Ülkemizin büyümesine paralel olarak rakamsal olarak daha üst seviyeleri çıkmayı umut etmekteyiz.  Aşkale Çimento Grubu olarak; gerek global piyasaların ve gerekse ürün pazarlaması yaptığımız hinterlantın tüm gelişmelerini takip ediyoruz. Özellikle teknolojik gelişmeler ve çevresel etkenlerle alakalı yeniliklerde sektörde öncü olduğumuzu bir kez daha ifade etmek istiyoruz. Benzeri farkındalıklarımız aynı zamanda sahibi olduğumuz misyon ve de vizyonun gereğinin doğal sonucudur. Paylaşma kültürünü esas alan yönetim tarzımızla önümüzdeki yıllarda yeniliklerimize, yatırımlarımıza ve özellikle istihdam artırıcı atılımlarımıza devam edeceğiz." 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.