Gündem Haber Girişi : 09 Temmuz 2014 21:41

23 Temmuz coşkuyla kutlanacak...

23 Temmuz coşkuyla kutlanacak...
Vali Ahmet Altıparmak, Erzurum Kongresi'ninin 95'inci yıldönümü nedeniyle 23 Temmuz günü düzenlenecek törenlere TBMM Başkanı Cemil Çiçek ile birlikte dört bakanın katılacağını bildirdi.

EKSİ25HABER / ERZURUM - İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı'na katılan Vali Ahmet Altıparmak, Erzurum Kongresi'nin 95. yıldönümü kutlamaları ile ilgili açıklamalarda bulundu.

23 Temmuz'u çok farklı kutlamak istediklerini ve bunun çalışmalarına başladıklarını belirten Vali Altıparmak, restorasyonu biten kongre binasının da aynı gün açılışının yapılacağını ifade etti.

Vali Yardımcısı Ömer Hilmi Yamlı başkanlığında kutlama hazırlıklarının tüm hızıyla sürdüğünü söyleyen Vali Altıparmak, "Konserler, mehteran, sergiler gibi çok sayıda etkinliğimiz olacak. Ayrıca Türk Yıldızlarının gösterisiyle kutlamalarımıza ayrı bir heyecan katacak.

KONGREYE YAKIŞIR KUTLAMALAR YAPACAĞIZ

Kongreye bir değişiklik olmadığı taktirde TBMM Başkanı Cemil Çiçik'le birlikte 4 ayrı bakanın katılacağını da açıklayan Vali Altıparmak, etkinlikler kapsamında ilçe stantlarının kurulacağını da sözlerine ekledi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.