Spor Haber Girişi : 01 Haziran 2021 16:25

...Ve Sekmen elini çekti...

...Ve Sekmen elini çekti...
Bazı kesimlerin "Erzurumspor'dan elini çek" diye kampanya başlattığı Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, taleplere duyarsız kalmadı ve kulüpten elini çekme kararı aldığı ve bunu yakın çalışma arkadaşlarıyla paylaştığı öğrenildi.

EKSİ25HABER / ERZURUM - Büyükşehir Belediye Erzurumspor'un Süper Lig'den düştükten sonra bazı kesimlerin "Erzurumspor'dan elini çek" diye kampanya başlattığı Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, taleplere duyarsız kalmadı ve kulüpten elini çekme kararı aldığı ve bunu yakın çalışma arkadaşlarıyla paylaştığı öğrenildi. 

Büyükşehir Belediye Erzurumspor'a olan tüm desteğini çekme kararı alan Başkan Sekmen'in yakın çevresine "Erzurumspor'a talip olanları gelsinler, kulübü alsınlar. İsterlerse kulübün ismindeki Büyükşehir Belediye ibaresini de değiştirebilirler. Erzurum'a spor yatırımlarımızı artırarak devam edeceğiz, ancak Büyükşehir Belediye Erzurumspor'dan bizden istenildiği gibi elimizi çekiyoruz" dediği öğrenildi. 

Başkan Sekmen'in aldığı bu kararı düzenleyeceği basın toplantısıyla resmen açıklayacağı öğrenilirken, tüm gözler "Başkanlığa talibiz" açıklaması yapan Ali Demirhan ile Kürşat Karakaş'a çevrildi.  

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.