Gündem Haber Girişi : 06 Nisan 2021 15:22

Uzundere Belediyesi'nde denetim şoku...

Uzundere Belediyesi'nde denetim şoku...
Uzundere Belediyesi Meclis üyeleri Başkan Hilmi Aktoprak’la ilgili Tortum Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulundu.

EKSİ25HABER / ERZURUM - Uzundere Belediyesi Meclis üyeleri Başkan Hilmi Aktoprak’la ilgili Tortum Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulundu. AK Parti’den 2 MHP’den 1 Denetleme Kurulu Meclis Üyeleri, yaklaşık 45 gün süren denetimleri sonucunda hazırladıkları ve 14 maddeden oluşan, özellikle doğrudan temin işleri ve hizmet ve mal alımlarında bir takım yolsuzluklar ve usulsüzlükler olduğu iddiaları ile ilgili Raporu Belediye Meclisine sundu. Bununla da yetinmeyen Meclis üyeleri Tortum Cumhuriyet Başsavcılığı’na   konu ile ilgili suç duyurusunda bulundu.

Konu ile ilgili görüşlerini almak istediğimiz Belediye Başkanı Hilmi Aktoprak, “ Belediye Meclis Üyelerimizin hazırladığı böyle bir rapor meclise sunuldu. Ancak savcılığa gidilip gidilmediğini ben bilmiyorum. İddia edilenlerin hepsinin evrak üzerinde bir karşılığı ve cevabı var. Hukuki süreç başlarsa cevabını veririz. Siz de zahmet edip Uzundere’ye gelirseniz, hepsini size de açıklarım. Ancak telefonda, o bunu demiş, bu şunu söylemiş, bu tarz şeylere ben cevap vermiyorum” dedi…  

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.