Gündem Haber Girişi : 23 Ağustos 2013 15:00

Tortumlu hafızlardan büyük başarı...

Tortumlu hafızlardan büyük başarı...
Tortumlu hafızlar büyük bir başarıya imza attı...
Erzurum Tortum Merkez yatılı Kur'an Kursu öğrencilerinden 2013-2014 eğitim-öğretim yılında Kur'an Kurslarımızda hafızlık yapan ve "Hafızlık Belgesi Bölge Sınavı"nda dereceye giren Hafız Kurban Yazıcı, Mikail Tekin ve Muhammet Arif Daştan Denizli Cedide Abaoğlu İmam Hatip Lisesine Mürsel Şimşek ise İstanbul Bahçelievler İmam Hatip Lisesine "Hafızlığa Yönelik Yüz Kur'an Kursu Projesi" çerçevesinde yerleştirildi. 
Konu ile ilgi açıklama yapan ilçe müftüsü Celal Büyük, "Bu büyük bir fırsattır bu fırsatı öğrencilerimize sunan başta Diyanet İşleri Başkanlığımıza ve Türkiye Diyanet Vakfımıza şahsım öğrencilerim ve velilerimiz adına teşekkür ederim. Geçen yıl Kur'an Kursumuzdan on beş hafızımız mezun oldu bu yıl ise on iki tane mezun verdik. Tortum Kur'an bülbüllerini yetiştirmeye devam edecektir. Dereceye girip bu hakkı elde eden öğrencilerimize hayatları boyunca başarılar dilerim" dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.