Politika Haber Girişi : 28 Ekim 2013 01:27

Temayül gizemi...

Temayül gizemi...
AK Parti Belediye Başkan adaylarını belirlemek için yoklaması yaptı. Milletvekilleri ve partililer, "Kimi başkan görmek istersiniz?" sorusunu yanıtladı!
Cem BAKIRCI'nın haberi...

EKSİ25HABER / ERZURUM - Ak Parti  Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu'nun da katılımıyla Erzurum'da temayül yoklaması yapıldı. Soylu, Erzurum'da yaptığı konuşmada, "Bu seçim herkesin birbirine yol vereceği kim olursa olsun arkasında tek saf durabileceğimiz bir seçimdir. Bu seçimi bir belediye seçimi olarak ne olursunuz görmeyin. Bu seçim bizizm kol kola gideceğimiz, birlikte olacağımız bir yerel seçim ..." dedi.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Soylu'nun gözetiminde sabah saat 10.00'da başlayıp, akşam saat: 17'00'da sona eren temayül yoklamasının sonuçları Genel Merkez'de tasnif edilecek ancak kamuoyuna açıklanmayacak.
Cemal Gürsel Kapalı Spor Salonunda Belediye başkan adaylarını belirlemek için yapılan  bu temayül yoklamasını Erzurum Ajans'ın Genel Yayın Yönetmeni Cem Bakırcı objektifi ile izledi... 
Erzurum'un nefesini tutarak sonucunu beklediği bu yoklamada AK Parti delegeleri sandık başına gitti. İl, ilçe, kadın ve gençlik kolları üyeleri oy kullandı. Bu temayül yoklamasında,AK Parti teşkilat mensuplarına Belediye hizmetlerinden memnuniyetlerinin yanı sıra "Kimi belediye başkanı olarak görmek ister siniz?" sorusu yöneltildi. 
Binlerce AK Partilinin katıldığı  yoklama sırasında tercihleri en çok merak edilen  milletvekilleri ise aynı anda oy kabinlerine oy kullandı...
İşte o anları gözleyen usta Foto Muhabiri Genel Yayın Yönetmenimiz Cem Bakırcı, deklanşörüne basarak dondurup. objektifine sığdırdığı kadarıyla size sundu..

KAYNAK: PALANDÖKEN GAZETESİ
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.