Spor Düzenleme Tarihi : 01 Aralık 2020 15:00 Haber Girişi : 01 Aralık 2020 15:00

Tayfun Korkut da gündeme geldi...

Tayfun Korkut da gündeme geldi...
Teknik direktör arayışlarına hız veren Büyükşehir Belediyesi Erzurumspor'un gündemine flaş bir isim daha girdi.

EKSİ25HABER / ERZURUM - Teknik direktör arayışlarına hız veren Büyükşehir Belediyesi Erzurumspor'un gündemine flaş bir isim daha girdi. Bülent Korkmaz ve Tamer Tuna ile anlaşamayan, Ünal Karaman ve Hüseyin Cimşir ile dirsek temasında bulunan Mavi Beyazlılar, gurbetçi teknik adam Tayfun Korkut'a resmi teklifte bulundu.  

En son Bundesliga'da Stuttgart'ı çalıştıran ve Alman ekibiyle 22 maça çıkan 46 yaşındaki çalıştırıcı ile görüşen Kulüp Başkanı Hüseyin Üneş'in, başarılı isime resmi teklifte bulunduğu öğrenildi. Görüşmelerin devam ettiği Korkut'un şu anda bir Bundesliga ekibiyle de görüşme halinde olduğu, oradan sonuç alamazsa Erzurumspor ile masaya oturabileceğini Başkan Üneş'e ilettiği ifade ediliyor.

Başkan Üneş'in Almanya'da birçok takımda teknik adamlık yapan ve önemli başarılara imza atan Tayfun Korkut'u iknan etmek için tüm imkanlarını seferber ettiği de gelen bilgiler arasında.   

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.