Gündem Haber Girişi : 24 Ekim 2023 11:47

Tarıkdaroğlu'nun Erzurum hassasiyeti...

Tarıkdaroğlu'nun Erzurum hassasiyeti...
Bakanlıkta yaptığı çalışmalarla dikkatleri üzerine çeken Aile ve Sosoyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Zafer Tarıkdaroğlu, her fırsatta geldiği memleketi Erzurum'da da çalışmaları yakından takip ediyor...

LEVENT AKPINAR'IN HABERİ

 

EKSİ25HABER / ERZURUM - Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Bakan Yardımcılığı görevine atandığı günden buyana yaptığı çalışmalarla dikkatleri üzerine çeken Bakan Yardımcısı Zafer Tarıkdaroğlu, memleketi Erzurum'u da ihmal etmiyor. 

Özellikle bakanlığa bağlı kurumları sık sık dolaşarak çalışmaları yerinde gözlemleyen Tarıkdaroğlu, eksikliklerin giderilmesi için de tüm imkanların seferber edilmesi talimatını veriyor. Geçtiğimiz hafta sonu Erzurum Engelsiz Yaşam, Bakım, Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezini ziyaret eden Bakan Yardımcısı Zafer Tarıkdaroğlu, burada ailelerle biraya gelerek taleplerini dinledi. Budara her türlü imkanın seferber edileceğini ifade eden Tarıkdaroğlu, Önünde engel olan vatandaşların hayatlarını güzelleştirmek için var güçleriyle çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

Daha sonra Erzurum İhtisaslaşmış Çocuk Evleri Sitesini ve Erzurum Atatürk Çocuk Evleri Sitesi Müdürlüğü'nü ziyaret eden Tarıkdaroğlu, 'Çocukların meslek edinmeleri ve geleceğe güvenle bakmaları hususunda ihtiyaç ve isteklerini eksiksiz yerine getireceklerini ifade etti.

Aile ve Sosoyal Hizmetler Bakanlığı Bakan Yardımcısı Zafer Tarıkdaroğlu, Erzurum Valiliği başta olmak üzere tüm kurumları ziyaret ederek, şehirde yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldı. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.