Gündem Haber Girişi : 22 Aralık 2021 13:58

Sway Otel'e "memnuniyet" ödülü...

Sway Otel'e
Palandöken Kayak Merkezi'nin gözde mekanlarından biri olan Sway Otel, başarılarına bir yenisini daha ekledi.

EKSİ25HABER / ERZURUM - Palandöken Kayak Merkezi'nin gözde mekanlarından biri olan Sway Otel, başarılarına bir yenisini daha ekledi. Her gün kendisini yenileyen ve geliştiren Sway Otel, ETS Tur kayak misafirlerinin Türkiye genelinde katıldığı oylamada yüzde 94 tavsiye oranı, yüzde 90 başarı puanıyla "2021 yılının en beğenilen kayak oteli" ödülünü aldı. 

Bugüne kadar çeşitli turizm sektörünün saygın ve önemli kuruluşlarından çok sayıda ödül alan Sway Otel, 2021 yılının en beğenilen oteli seçildi. ETS Tur aracılığıyla Sway Otel'de konaklayan misafirlerin yüzde 94'ü ETS Tur internet sitesi üzerinden yaptığı değerlendirmede oteli çok beğendiğini ve herkese tavsiye ettiğini belirtirken, yüzde 90'ı da aldığı hizmeti "çok iyi" olarak değerlendirdi. 

Yapılan oylama sonucunda ETS Tur'un hizmet verdiği kayak otelleri içerisinde 2021 yılının en beğenilen oteli ödülünü kazanan Sway Otel'in Genel Müdürü Ömer Akça, "En iyi ve en iyi kaliteli hizmeti vermek adına sürekli kendimizi geliştiriyoruz ve yeniliyoruz. Müşteri memnuniyeti odaklı olarak hizmet veriyoruz ve vermeye de devam ediyor. Aldığımız ödüller de hem motivasyonumuzu geliştiriyor hem de daha iyisi için bizi zorluyor. Memnuniyetlerini dile getirip, otelimizi herkese tavsiye eden tüm kayak misafirlerime de teşekkür ediyorum. Bu vesileyle de herkesi Palandöken'in ve Erzurum'un tüm güzelliklerini görmeye davit ediyorum" dedi.    

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.