Gündem Haber Girişi : 01 Haziran 2016 01:18

Son dakika... Altıparmak gitti, Azizoğlu geldi...

Son dakika... Altıparmak gitti, Azizoğlu geldi...
Erzurum Valisi Ahmet Altıparmak Denizli'ye atanırken, Bartın Valisi Seyfettin Azizoğlu da Erzurum
EKSİ25HABER / ERZURUM - Valiler kararnamesi imzalandı. Buna göre 24 ile yeni vali atanırken, 26 ilin valisi kendi aralarında yer değiştirdi. Kararnamede 22 vali ise merkeze alındı. Erzurum Valisi Ahmet Altıparmak Denizli'ye atanırken, Bartın Valisi Seyfettin Azizoğlu da Erzurum Valiliği'ne atandı...

SEYFETTİN AZİZOĞLU KİMDİR?
Bartın Valisi Seyfettin Azizoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Bartın Valisi Seyfettin Azizoğlu, ne zamandan beri vali olarak hizmet veriyor?
Ankara üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesinden 1987 yılında mezun olduktan sonra sırasıyla Ülkenin Mardin-Yeşilli, Elazığ-Alacakaya, Ordu-Gölköy, Kırıkkale- Delice, Uşak-Banaz, Sakarya-Geyve İlçelerinde Kaymakamlık görevlerinde bulundu, Bitlis ve Burdur'da Vali Yardımcılığı yaptı.
Evli ve 2 kız, 1 erkek çocuğu babası olan Azizoğlu 25.08.2008 tarihinde başladığı Güngören Kaymakamlığı görevinin ardından 17.08.2012 gününden itibaren Ardahan Valiliği'ne, 23 Mayıs 2014'ten itibarende de Bartın Valisi olarak görev yapıyordu.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.