Gündem Haber Girişi : 13 Ekim 2022 12:25

Silecek haznesinden uyuşturucu çıktı!

Silecek haznesinden uyuşturucu çıktı!
Erzurum’da polis ekipleri tarafından durdurulan bir araçta yapılan aramada, silecek su haznesinde ve plastik şişelerde 5 kilo 250 gram sıvı metamfetamin ele geçirildi.

EKSİ25HABER / ERZURUM - Erzurum’da polis ekipleri tarafından durdurulan bir araçta yapılan aramada, silecek su haznesinde ve plastik şişelerde 5 kilo 250 gram sıvı metamfetamin ele geçirildi. 
Erzurum Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, narkotik madde ile mücadele çerçevesinde batı illerine uyuşturucu madde nakli yapan şahıs ve araçlara yönelik çalışmalarını sürdürüyor. Çalışmalar çerçevesinde ekipler, Erzurum-Erzincan Karayolu üzerinde İran’dan Türkiye’ye giriş yapan aracı durdurdu. Yapılan kontroller esnasında araç içinde bulunan plastik şişede ve silecek su haznesinde 5 kilo 250 gram sıvı metamfetamin ele geçirildi. Araçta bulunan Afsaneh S. ve Afshın A. isimli yabancı uyruklu şahıslar gözaltına alındı. 2 şüpheli, sevk edildikleri adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.