Politika Haber Girişi : 15 Ocak 2023 00:51

SERTAH CAN EŞ’TEN CHP’YE 200 GENÇ ÜYE

SERTAH CAN EŞ’TEN CHP’YE 200 GENÇ ÜYE
Genç siyasetçi Serhat Can Eş, 200 gencin Cumhuriyet Halk Partisi üyelik formlarını, İl Başkanı Suat Dülger’e teslim etti.

EKSİ25HABER / ERZURUM - Genç siyasetçi Serhat Can Eş, sahada çalışmaya devam ediyor. Can EŞ, bu gün Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanlığına bir gurup gençle giderek, yaptığı 200 yeni üyenin, üyelik formlarını İl Başkanı Suat Dülger’e teslim etti.

 

Daha önce farklı partilere oy kullanmış olan gençleri, Cumhuriyet Halk Partisine kazandırmanın mutluluğunu yaşadığını belirten Serhat Can Eş, Erzurum'da her geçen gün sayılarının arttığını vurguladı. 

 

 

 

 

Can Eş “ Cumhuriyet Halk Partisi, Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu liderliğinde, her kesimin umudu haline geldi. Emeklisinin, köylüsünün, çiftçisinin, memurunun, işçisinin. Bu gün burada da daha önce farklı partilere oy vermiş, 200 gencimizi CHP’ye üye yapıyoruz. Gençlerimizin gelecek kaygıları var, işsizlik her geçen gün büyümekte, iyi eğitim görmüş gençlerimiz, yurt dışına nasıl giderim, bunun hesaplarını yapıyorlar. Cumhuriyet Halk Partisi bu gelinen noktada da gençlerin umudu olmuş durumda. Biz ülkemizin yarınlarına gençlerimizle birlikte sahip çıkacağız. Ne diyor genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu, ‘ Gençler ben size özgürlük vadediyorum.  Özgürlüklerin önündeki tüm engeller kalkacak, Tek bir gencimizi dahi ötekileştirmeyeceğiz, Twitter, instagram, gibi sosyal mecralarda tam özgürlük sağlanacak. İşsizliği yenecek, istihdamı arttıracağız. Pasaport ücretsiz; ilk otomobil ÖTV’siz olacak. Gençlerin yurt talebi karşılanacak. Bilgisayar ve tablet vergisiz olacak. Spor ve sanat atölyesi yatırımlarına özel destek sağlanacak. Öğretim katkı kredilerinizi faizsiz olarak ve işe girince ödeyeceksiniz. Kimse kamudaki işinden olmayacak. Kamuda işe alımlarda sözlü mülakat kaldırılacak. Kayırmacılığa maruz kalmış gençlere yeni bir şans tanınacak.’ İşte tüm bunları birlikte gerçekleştireceğiz.” dedi.

 

 

 

 

 

Gençlerin partiye üye olmalarından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Başkanı Suat Dülger, Serhat Can Eş’e samimi gayretleri için teşekkür etti. Dülger, “ Ülkemizin, Partimizin yarınları için gençlerimiz çok önemli. Cumhuriyet Halk Partisi Erzurum’da özellikle gençlerimizden teveccüh görüyor, bu bizleri ziyadesiyle memnun ediyor. Ben eğitimciyim, bu gün gelinen noktada iktidarın, yaşamın neredeyse her alanında uyguladığı nepotizm, kayırmacılık, rantçılık, israf ve yolsuzluk kendileri için artık bilinçli bir tercihe dönüşmüş durumda. Liyakatsizliğin, kibrin esiri olmuş AKP iktidarı Türkiye’yi uçuruma sürüklüyor. Ama umutsuz değiliz. Sizin gibi gençlerimizle bu ülkeyi yeniden ayağa kaldıracağız. Uçumun kıyısından hep birlikte aydınlık yarınlara taşıyacağız. Bu bozuk düzenin verdiği tüm zararları geriye dönük olarak telafi edeceğiz. Hiç merak etmeyin.” dedi.  

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.