Gündem Haber Girişi : 30 Mayıs 2021 02:35

SERHAT CAN EŞ, " YÖNETİMİMİZ ŞAŞKINA ÇEVİRECEK"

SERHAT CAN EŞ,
19 Mayıs tarihinde Memleket Pertisi Erzurum Kurucu İl Başkanı olarak atanan, Serhat Can Eş kısa zamanda ciddi ilerleme kaydetti. Erzurum'da 7 ilçe başkanını belirleyen Serhat Can Eş'in İl yönetimine de dikkat çeken isimleri alması bekleniyor.

EKSİ25HABER / ERZURUM - On gün önce kurulan Memleket Partisi Erzurum'da hızlı bir biçimde teşkilatlanıyor. Kurucu İl Başkanı olarak atanan Serhat Can Eş, kisa sürede ciddi ilerleme kaydetti. İl Binasını belirleyip hemen çalışmalarına Başlayan Serhat Can Eş, şimdiden 7 ilçenin örgütlenmesini tamamladı. Bir yandan da İl Yönetimini belirleyen Serhat Can Eş, Erzurum'da dikkat çeken isimlerle de il yönetimi için görüşmelerini sürdürüyor. 

"Oluşturacağımız İl Yönetimi herkesi şaşkına çevirecek" diyen Memleket Partisi Kurucu İl Başkanı Serhat Can Eş, " Partimize oldukça yoğun bir teveccüh var. Bu bizim işimizi kolaylaştırıyor. En önemli avantajlarımızdan biri de gittiğimiz yerde Genel Başkanımızı anlatmak zorunda kalmıyoruiz. Halkın büyük bir çoğunluğunun Sayın İnce'ye karşı bir sevgisi var. Bizde Erzurum'da en iyi yönetimi oluşturmak için toplumun her kesiminden insanla görüşüyoruz. Oluşturacağımız yönetimizle, her kesimin temsilini sağlamayı amaçlıyoruz. Yönetim Kurulu listemizi açıkladığımızda, herkes şaşıracak. Erzurum'da saygın, işinde uzman, toplum tarafından seviler bir çok isim Yönetim listemizde olacak." dedi... 

 

"Türk siyasi hayatına önemli katkılar sağlayacağına inandığımız Memleket Partisi Erzurum'da da siyaset yapmak isteyenlerin çekim merkezi olacak" diyen Serhat Can Eş, " İktidar partisinden, muhalefet partilerinden bir çok isim gelip bize üye kaydı yaptırıyor. Ayrıca hayatında hiç siyasete girmemiş, pek çok isim bizimle yol yürümek istiyor. Bu gerçekten heyecan verici bir durum. Doğru yolda olduğumuzun en büyük göstergesi. Demek  ki insanlar Genel Başkanımızın ifade ettiği gibi bizi hem iktidara hem muhalefete alternatif olarak görüyor. Bu teveccühe layık olmak için elimizden geleni yapacağız. Konuşulmayanları konuşacağız, cesurca, korkmadan Erzurum'un menfaatleri, Ülkenin çıkarları neyi gerektiriyorsa onu yapacağız." dedi...

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.